...Kony jeśli się nie mylę to jest to płyta "Beneath the boardwalk" ... myslę, że utwór Ci się spodoba...
To dziwne bo ja mam: "Whatever people say I Am, that's what I'm not" i według wszelakich znanych mi informacji to debiutancki album. Albo ja mam złe informacje albo Ty masz jakiegoś bootlega.
hm... to ja nie wiem, jak to wytłumaczyć... w każdym razie ściągnełam to z emule i jedyne namiary jakie mogłam Ci podać, podałam... nie zmienia to faktu, że utwór mi się podoba ... może mailem Ci go wyślę...
Jakoś naszło mnie na słuchanie dawno nie słuchanych: Petera Gabriela i OMD. Głośne słuchanie. Bardzo głośne!!!
W tej chwili Piotruś razem z Kasią Buszową, namawiają mnie coby się nie poddawać.
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2006-04-20, 15:39.
A ja słyszałem w Antyradiu singiel Tool-a z nowej niewydanej jeszcze płyty. Jestem na podłodze i nie mogę się pozbierać,... znaczy doczekać premiery. Bardzo mocna rzecz.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
A ja słyszałem w Antyradiu singiel Tool-a z nowej niewydanej jeszcze płyty. Jestem na podłodze i nie mogę się pozbierać,... znaczy doczekać premiery. Bardzo mocna rzecz.
Słyszałem go w nocy z czwartku na piątek u Kaczkowskiego. Może nie powalił mnie aż tak jak Ciebie, ale zaprawdę zacna to rzecz.
Właśnie przesłuchałem sobie nowy kawałek Godsmack'a "Speak" - miodaśne. Stary dobry Godsmack
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Wciągu lokali przy dworcu w miejscu, gdzie 2-3 lata temu była Pinta Sopot otwarty jest pub Avangarda. 4 nalewaki rotacyjne i trochę piw butelkowych. Przy wejściu wygląda jakby to był pub browaru Cieszyn. Dzisiaj lanego Cieszyna nie było. Zamiast tego można było napić się Pan i Pani, Rowing...
Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...
Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
Browarek restauracyjny w najstarszej historycznej części Lubeki jaką jest wyspa Innenstadt. Płynąca przez miasto rzeka Trave dzieli się tu na aż 3 nurty, przez co na starówkę z każdej strony można się dostać tylko mostami. Od dworca kolejowego jest 1 km, więc dojście zajmie 15 minut....
Minibrowar, a raczej firmowy pub browaru Kazan schowany w jednej z bocznych uliczek w centrum Sofii.
W mikro lokalu jest bar z miejscem na konsumpcję piwa dla kilku osób przy blacie, oraz na antresoli. Tam również tylko kilka miejsc przy blacie.
Lokal ze swojską atmosferą, urządzony...
Comment