Uch, wróciłem właśnie z Downa, dobra rzeźnia. Młyn pod sceną zaczął się mniej więcej w pierwszej sekundzie pierwszego kawałka. Anselmo non stop ze swoją koronną miną jeszcze z czasów Pantery Ma chłopak charyzmę, niech go. Że o wokalu nie wspomnę, tylko szkoda, że kiepskie nagłośnienie zepsuło trochę wrażenie.
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Uch, wróciłem właśnie z Downa, dobra rzeźnia. Młyn pod sceną zaczął się mniej więcej w pierwszej sekundzie pierwszego kawałka. Anselmo non stop ze swoją koronną miną jeszcze z czasów Pantery Ma chłopak charyzmę, niech go. Że o wokalu nie wspomnę, tylko szkoda, że kiepskie nagłośnienie zepsuło trochę wrażenie.
Nie znam tego zespołu, ale skoro są jakieś przebłyski Pantery to muszę zasłyszeć.MM961
4:-)Comment
-
Lao Che "Gusła" fajna płyta, trza nabyć wszystkie jakie wydali.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Proponuję pogrzebać w lewej części strony.Comment
-
A nawiasem mówiąc, dopiero wczoraj zorientowałem się, że jeden z gitarzystów to lider Corrosion of Conformity, co tłumaczy krok w stronę melodyjności (przynajmniej w porównaniu z Panterą ). Ogólnie bardzo fajna mieszanka, mocno sabatowska.Comment
-
W sumie główne przebłyski Pantery to sam Anselmo, Down to trochę inna para kaloszy. Phil mniej się drze, muzyka jest bardziej melodyjna, ale swoją siłę ma, co dobitnie odczułem na koncercie.
A nawiasem mówiąc, dopiero wczoraj zorientowałem się, że jeden z gitarzystów to lider Corrosion of Conformity, co tłumaczy krok w stronę melodyjności (przynajmniej w porównaniu z Panterą ). Ogólnie bardzo fajna mieszanka, mocno sabatowska.MM961
4:-)Comment
-
W sumie główne przebłyski Pantery to sam Anselmo, Down to trochę inna para kaloszy. Phil mniej się drze, muzyka jest bardziej melodyjna, ale swoją siłę ma, co dobitnie odczułem na koncercie.
A nawiasem mówiąc, dopiero wczoraj zorientowałem się, że jeden z gitarzystów to lider Corrosion of Conformity, co tłumaczy krok w stronę melodyjności (przynajmniej w porównaniu z Panterą ). Ogólnie bardzo fajna mieszanka, mocno sabatowska.Comment
-
U mnie spokojniutko dziś - dwie płytki Red Box: "Motive" i "The Circle & The Square".
A do snu będzie - Fields of the Nephilim.Last edited by adam16; 31-03-2008, 22:17.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Red Box - fantastyczna muzyka, kapitalne teksty i ciekawa historia zespołu/duetu.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Chwilami była.
A na marginesie, gdy tylko przyjedzie do Warszawy jakiś dobry łoiciel, będę was nań ciągnął pod groźbą [tu wstaw swoją schizę]. Oczywiście całkowicie akceptuję sabotaż emocjonalny uskuteczniony w drugą stronę.
Comment
-
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
Comment