Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
To ja kontynuując kontynuację napiszę, że wreszcie kupiłem sobie sampler fraz do gitary. Fajna sprawa tylko nie wiem dlaczego w dobie wszechtaniejącej elektroniki te rzeczy mają takie ceny.MM961
4:-)Comment
-
A co takiego ciekawego nabyłeś? Też nie mam pojęcia, z ciekawości ostatnio spojrzałem na ceny przetworników i są praktycznie takie same jak parę lat temu. Aczkolwiek nie jestem pewien, że swojego Seymore'a nie kupiłem taniej niż aktualnie sobie za niego życzą.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
A co takiego ciekawego nabyłeś? Też nie mam pojęcia, z ciekawości ostatnio spojrzałem na ceny przetworników i są praktycznie takie same jak parę lat temu. Aczkolwiek nie jestem pewien, że swojego Seymore'a nie kupiłem taniej niż aktualnie sobie za niego życzą.
Co do cen, to jednak przetwornik to coś więcej niż elektronika w obudowie więc tutaj jeszcze rozumiem, ale wszelkie cyfrowe zabawki typu multiefekty, samplery itp. powinny tanieć z biegiem czasu, jak np. laptopy, a tak nie jest.MM961
-
E, bez przesady Kawałek drutu miedzianego owiniętego na plastikowej szpuli z magnesem Ewentualnie utwardzony żywicą albo i nie. No teraz jet dobry czas na kupowanie, szukasz jakiegoś małego pierdzipudełka czy już czegoś lepszego?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Pewnie skończy się na jakimś VOXie tranzystorowym z mocą do 30W. NIe przewiduję na razie grania poza mieszkaniem. Teraz mam 40W CRATE i odkręcam go na około 5% zakresu co jest trochę bez sensu.
No i multiefekt by się przydał (np jakiś BOSS GT 8 albo 10). Takie tam zabawki.MM961
-
To może jakiegoś Podziaka w takim razie i zasuwanie na słuchawkach?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
-
MM961
-
Kurczę, muszę odkurzyć i naprawić gitarę, której padł mostek po którejś z imprez w ŚWMNM. A nawiasem mówiąc, właśnie się dowiedziałem, że rzut beretem ode mnie jest największy salon muzyczny w Warszawie, schowany gdzieś pomiędzy chaszczami i halami postfabrycznego krajobrazu Służewca.Comment
-
Jak byłem mały to z kolegami w pokoju w bloku używaliśmy perki, gitary i basu jednocześnie. Faktem jest, że moc głośników była znikoma Po paru godzinach grupa przedstawicieli okolicznych mieszkańców złożyła prośbę o zaprzestania graniaMM961
-
Riff na Bokserskiej? Osobiście nie polecam ani tego sklepu ani tej sieci.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
-
Obsługa straszna, rozregulowane gitary z zardzewiałymi strunami, słaby asortyment, ot to tylko parę rzeczy.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment