Muzyka przy piwku

Collapse

X
- 

- 

Kapela zacna, ale dla mnie właściwą datą ich powstania jest moment, gdy dołączył Bruce, a przynajmniej trochę wcześniej Adrian Smith. Z Di Anno byli przeciętną kapelą NWOBHM.25 grudnia 1975 roku powstał zespół IRON MAIDEN
 https://youtu.be/qEja72NSg5Q  Comment
- 

Zostały płyty w tym ta ostatnia - Bad magic - bardzo udana - małe to pocieszenie, ale przynajmniej był na topie do końca...

Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2015-12-29, 10:16.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
 Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
 Rock, Honor, OjczyznaComment
- 

Od razu przypomniał mi się ten utwór:

Myślę, że ma dla kogo występować tam...Comment
- 

Myślałem że taki rock and rollowiec jak Lemmy będzie żył jak nie wiecznie to przynajmniej ze sto lat.
 To najsmutniejsza wiadomość ze świata muzyki w tym roku 
 Jestem zdołowany ...

Comment
- 

Tak... I w końcu w razie zagłady atomowej szczury i karaluchy nie będą miały konkurencji.

Nie zabiły go alkohol, fajki, dragi... A dała radę choroba, o której dowiedział się niewiele wcześniej.

Nie ma co, był to wyjątkowo dziarski 70-latek.Comment
- 

- 

Czwartego stycznia równo 30 lat temu odszedł Phil Lynott.

Comment
- 

- 

Jako ze zrobilo sie tu ostatnio smutno i nostalgicznie, zapodaje cos na zmiane powietrza ;-)

Brakuje dzisiaj takiego punka...Czy napija sie panowie piweczka?Comment
- 

Dziewiątego stycznia dawno temu urodził się Jimmy Page.

Jego krótka solówka w zalinkowanym utworze to coś najwspanialszego co człowiek wymyślił za pomocą gitary.
 Trzecia minuta i piąta sekunda...

https://www.youtube.com/watch?v=Mln0RciE2o0Comment
Related Topics

Collapse

- 

Wciągu lokali przy dworcu w miejscu, gdzie 2-3 lata temu była Pinta Sopot otwarty jest pub Avangarda. 4 nalewaki rotacyjne i trochę piw butelkowych. Przy wejściu wygląda jakby to był pub browaru Cieszyn. Dzisiaj lanego Cieszyna nie było. Zamiast tego można było napić się Pan i Pani, Rowing... Wciągu lokali przy dworcu w miejscu, gdzie 2-3 lata temu była Pinta Sopot otwarty jest pub Avangarda. 4 nalewaki rotacyjne i trochę piw butelkowych. Przy wejściu wygląda jakby to był pub browaru Cieszyn. Dzisiaj lanego Cieszyna nie było. Zamiast tego można było napić się Pan i Pani, Rowing...- 
							Channel: Pomorskie

- 

- 

Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem. Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
 PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
 Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...- 
							Channel: Śląskie

- 

- 

Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami. Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
 Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Browarek restauracyjny w najstarszej historycznej części Lubeki jaką jest wyspa Innenstadt. Płynąca przez miasto rzeka Trave dzieli się tu na aż 3 nurty, przez co na starówkę z każdej strony można się dostać tylko mostami. Od dworca kolejowego jest 1 km, więc dojście zajmie 15 minut.... Browarek restauracyjny w najstarszej historycznej części Lubeki jaką jest wyspa Innenstadt. Płynąca przez miasto rzeka Trave dzieli się tu na aż 3 nurty, przez co na starówkę z każdej strony można się dostać tylko mostami. Od dworca kolejowego jest 1 km, więc dojście zajmie 15 minut....- 
							Channel: Niemcy

- 

- 

Minibrowar, a raczej firmowy pub browaru Kazan schowany w jednej z bocznych uliczek w centrum Sofii. Minibrowar, a raczej firmowy pub browaru Kazan schowany w jednej z bocznych uliczek w centrum Sofii.
 W mikro lokalu jest bar z miejscem na konsumpcję piwa dla kilku osób przy blacie, oraz na antresoli. Tam również tylko kilka miejsc przy blacie.
 Lokal ze swojską atmosferą, urządzony...- 
							Channel: Bułgaria
 2024-09-03, 09:03
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment