adam16 napisal/a Dodam jeszcze iż mam przyobiecane otrzymanie książki "Piwa Świata"...
No i doszła, z dużym opóźnieniem, ale jest. Całe szczęście choinka jeszcze stoi, więc mogłem na chwileczkę podrzucić paczuszkę z książką pod gałązki, i zaraz podem z radością odnaleźć.
Ja też dostałem pod choinkę 31 stycznia "Piwa świata", tyle zajęło to firmie VIVID.pl .
Chwała im za to! Teraz pilnie studiuję i podzielę się wiadomościami.
Ja też swoją zamówiłem swoją w VIVIDzie. Swoją drogą, robiąc małą reklamę, to dobry sklep. Razem z kilkoma płytami, zamówienie złożone tuż przed świętami, doszło zaraz po nowym roku. KSIĄŻKA JEST VERY GOOD. POLECAM!
Książka rzeczywiście fajna. Mam jednak pewne ale. Skromnie potraktowano Czechów. Dział poświęcony zas Polsce to jedna wielka reklama - brak obiektywnej oceny, (ale trudno wymagać, przecież browary zapłaciły za umieszczenie ich w książce - tak to przynajmniej wygląda ) - czyta sie zupełnie inaczej niż pozostałe rozdziały.
tak, dział Polska w tej książce jest do wyrwania i spalenia
a firma Vivid to koszmar z mojego punktu widzenia - przysyłają mi swoje reklamy i nie reagują w ogóle na moje prośby o usunięcie mojego adresu z ich listy. nigdy tam nic nie kupię.
adam16 napisal/a Mam jednak pewne ale. Skromnie potraktowano Czechów.
Nie dziw się Adamie. To książka o piwach świata, czyli przekrój z grubsza. O Czechach możnaby spokojnie jeden taki tom wydać, podobnie jak i o Belgii, czy innych krajach.
Jeśli ktoś chciałby opisać wszyskie piwa świata w jednym wydawnictwie, to hu hu... Największa encyklopedia niech się schowa!
Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
Comment