Typowe dla czytelników naszego dziennika. Raz mój wujek to kupił i przeczytałem artykuł, reportaż o biednej młodej żonie, której niedobry mąż pije piwo, mówi, że jest dobre i zbiera butelki na wymianę dla oszczędnosci. Koleżance jest szkoda owej biednej żonki i próbuje wyperswadować temu człowiekowi, żeby niepił piwa i żeby lepiej kupił meble!!!!!!!! 
  On odpowiada, że piwo pije codziennie jedno lub dwa do obiadu lub w domu po pracy!!! Nie chcę Was kochani zanudzać i zmierzam do sedna sprawy. Puenta artykułu jest taka, że owy mąż jest alkoholikiem i unieszczęśliwia swoją żonę!
  On odpowiada, że piwo pije codziennie jedno lub dwa do obiadu lub w domu po pracy!!! Nie chcę Was kochani zanudzać i zmierzam do sedna sprawy. Puenta artykułu jest taka, że owy mąż jest alkoholikiem i unieszczęśliwia swoją żonę!
Więc sami widzicie, że browar.biz jest stroną pijacką a my jesteśmy straceni dla społeczeństwa!!!
 a my jesteśmy straceni dla społeczeństwa!!!
Zdrówko! 

On odpowiada, że piwo pije codziennie jedno lub dwa do obiadu lub w domu po pracy!!! Nie chcę Was kochani zanudzać i zmierzam do sedna sprawy. Puenta artykułu jest taka, że owy mąż jest alkoholikiem i unieszczęśliwia swoją żonę!Więc sami widzicie, że browar.biz jest stroną pijacką
 a my jesteśmy straceni dla społeczeństwa!!!
 a my jesteśmy straceni dla społeczeństwa!!!Zdrówko!

. Za kilka dni dowiedziałem się od latorośli, że  jestem alkocholikiem bo mam tyle butelek w domu.
 . Za kilka dni dowiedziałem się od latorośli, że  jestem alkocholikiem bo mam tyle butelek w domu. 

Teraz zaczyna być normalniej
Teraz zaczyna być normalniej 

Comment