Właśnie mi się coś pozmieniało przed oczami. Art! To TY?
O!NOWA GRAFIKA!
Collapse
X
-
patrzcie obudził się ze snu zimowego- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
Mi się regularnie pokazują jakieś kamyczki..... i nie są to Rolling Stone...., i nic więcej nie wiem na temat jakiś kufelków?Comment
-
Originally posted by ANDRO
A kiedy to na stałe wejdzie , tamto COŚ? Te kufelki itd?
żeby mieć ten "styl" z kufelkami trzeba:
1. dostać się do opcji
2. na dole strony przy Styl / Kolorystyka Forum wybrać z listy |browar.biz|
3. zatwierdzić- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Kolejny browar rzemieślniczy w Odessie, ulokowany jest w pobliżu innego - Kaczka. Ale trafić do niego jeśli się nie zna lokalizacji jest trudno.
Jak to bywa tam w tradycji, nie odnajdziemy żadnego śladu na zewnątrz że tam cos takiego się znajduję. Kiedy dotarłem na miejsce, dopiero...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-07-25, 20:30 -
-
Kerstbier to styl zimowego piwa w Belgii i Francji. Z tego co wiem najczęściej z przyprawami.
W tym wypadku dookreślili, że jest to "spiced Belgian Dubbel", ale w składzie jedyna podana przyprawa to chmiel.
15% ekstr., 6,6% alk.
Aromat - słodowy, trochę...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
WITAM......
Widzę, że dużo się tu pozmieniało...
Kiedyś - była tu galeria, gdzie były dodawane etykiety, podstawki, kapsle itp... czy to funkcjonuje w nowym browar.biz...?
Jeśli tak - to gdzie to jest - bo nijak nie potrafię tego odnaleźć.
-
Channel: Zgłoszenia błędów i propozycji
-
-
Piwo jest kontynuacją Gayant, Abbaye de Vauclair Blonde . W 2017r przeniesiono browar z Douai do Arques i zmieniono jego nazwę z Les Brasseurs de Gayant na Brasserie Goudale (za Wikipedia).
Piwo zakupione w Lidlu w Nowym Targu. Butelka 0,75l. Moc 6,5%, ekstrakt? Kolor ciemny złoty. Piwo...-
Channel: Francja
-
-
KOLOR: ciemnozłoty z lekkim zmętnieniem.
PIANA: dość obfita, bardzo drobna, puszysta i trwała. Przez całą degustację utrzymywał się gęsty kożuch.
ZAPACH: początkowo niezbyt intensywny, po ogrzaniu piwa stał się wyraźniejszy. Przyjemny, sosnowo-cytrusowy, z nutą owoców...-
Channel: Czechy
2020-09-04, 13:14 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment