A ja ostatnio tak jestem zabiegany,że zapomniałem o tym,że 1 lutego minęły moje trzy latka z Wami -prawdą jest,że niezbyt często się udzielam,ale miło było spędzić tyle czasu w tak Zacnym Gronie.
Oby tych lat było jak najwięcej.Tego życzę Browarowi,Browarowiczom no i oczywiście sobie.Wasze
Z uwagi na to, iż jutro mam dużo spraw na głowie (pogrzeb) pragnę zauważyć, iż jutro mija mi równe 3 lata na tym wspaniałym forum, tak wiem, połowa mnie już nie pamięta, bo ostatnio, ( za co bije się w pierś) rzadko bywam i mało się udzielam, (ale mam dużo innych też równie ważnych spraw na głowie) i dla tego nie mogę z Wami tak często dyskutować jak kiedyś wybaczcie, Wasze zdrowie i moje za te TRZY lata z WAMI
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Właśnie się zorientowałem, że wczoraj minęło 5 lat odkąd się na forum zarejestrowałem
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Wiadomość ze strony: Tradycyjnie już zapraszamy na zakończenie lata w Browarze Artezan w Błoniu.
W tym roku widzimy się 26 i 27 września w godzinach działania taproomu - od 14 do 22.
�Czekają na Was:
Chyży Wół ze swoim pysznym pastrami� świeże piwa prosto z browaru
przedpremierowe...
Nowoczesny browar z Waakirchen z Górnej Bawarii. Jego historia sięga 2010, kiedy Markus Hoppe wraz żoną uwarzyli swoje pierwsze piwo w garażu.
Dwa lata później Markus wyjechał na dwa lata na Mauritius, gdzie był piwowarem w browarze Flying Dodo. Po powrocie kontynuował działalność,...
Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...
Comment