Wiesz, ja potrafię uznać (a przynajmniej zrozumieć czyjeś racje) dlatego zmieniłem pisanie nazwisk tych ludzi z wielkiej litery (nie zmienia to oceny ich osób i dla mnie zawsze będą kanaliami). Natomiast mam wrażenie, że nie rozumiesz o co chodzi.
Pisząc (raz) z malej litery obrażałem jedną konkretną osobę, na dodatek mając argumenty dlaczego ją obrażam. Natomiast pisząc Widzew z małej (czy inny klub) obraża się WSZYSTKICH jego kibiców. Jest to zasadnicza różnica.
ps. nie mam przeciwko pisaniu np.: mojego nazwiska z małej proszę bardzo ktoś może mieć do mnie jakieś anse, ale czemu musi obrażać cały klub?
Pisząc (raz) z malej litery obrażałem jedną konkretną osobę, na dodatek mając argumenty dlaczego ją obrażam. Natomiast pisząc Widzew z małej (czy inny klub) obraża się WSZYSTKICH jego kibiców. Jest to zasadnicza różnica.
ps. nie mam przeciwko pisaniu np.: mojego nazwiska z małej proszę bardzo ktoś może mieć do mnie jakieś anse, ale czemu musi obrażać cały klub?
Brazylianos.Nawet nie chce mi się silić na podsumowanie,po prostu to była masakra.Co dalej...?Przylatują nowe zastępy ze sławnej plaży.Panik,Pala i Dawidek Ptak dokonali już podobno selekcji,już sobie wyobrażam co za" odpady" wylądują.Jedno jest pewne jak zapewnia birdzik,będą jeszcze lepsi od tych co przylecieli ostatnio-stawiam ,że z pięciu z nich nie przebije się do podstawowego składu,a reszta może cudem uratuje ligę
!
-co do naszego póżniejszego zachowania,kto chce wiedzieć PW)
Comment