Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek

Z drugiej strony, jak się posiedzi w "myślach" i zdaniach sławnych i mądrych, można odkryć, jak bardzo są wtórni
 Z drugiej strony, jak się posiedzi w "myślach" i zdaniach sławnych i mądrych, można odkryć, jak bardzo są wtórni Zmienia się tylko punkt odniesienia techniczno-społeczno-obyczajowy.
 Zmienia się tylko punkt odniesienia techniczno-społeczno-obyczajowy.

Z drugiej strony, jak się posiedzi w "myślach" i zdaniach sławnych i mądrych, można odkryć, jak bardzo są wtórni
 Z drugiej strony, jak się posiedzi w "myślach" i zdaniach sławnych i mądrych, można odkryć, jak bardzo są wtórni Zmienia się tylko punkt odniesienia techniczno-społeczno-obyczajowy.
 Zmienia się tylko punkt odniesienia techniczno-społeczno-obyczajowy. ) niekoniecznie musieli znac fakty techniczne, aby umieć przewidzieć katastrofy itp. Jak już pisałam, wtórność nawet w "cytatach" mozna znaleźć..Różne tylko czasy (i wszystko, co za sobą to pojęcie niesie) ich wypowiadania
) niekoniecznie musieli znac fakty techniczne, aby umieć przewidzieć katastrofy itp. Jak już pisałam, wtórność nawet w "cytatach" mozna znaleźć..Różne tylko czasy (i wszystko, co za sobą to pojęcie niesie) ich wypowiadania 

To słowa M. Twaina.
 To słowa M. Twaina.

Nagrywam dzisiaj, copy masz jak w banku
 Nagrywam dzisiaj, copy masz jak w banku

"Ostatni dzwonek".Nie wiem który raz już ten film obejrzałem,ale zawsze coś nowego w nim odnajdę.W końcu ja zdawałem maturę raptem trzy lata po nich i te czasy są mi jakoś znajome.Mnie komuch chciał oblać na WOS-ie,ale mi się jakoś udało przebrnąć.Jak dziś pamiętam trzecie pytanie-dwie drogi rozwoju Niemiec po II wojnie światowej.
 "Ostatni dzwonek".Nie wiem który raz już ten film obejrzałem,ale zawsze coś nowego w nim odnajdę.W końcu ja zdawałem maturę raptem trzy lata po nich i te czasy są mi jakoś znajome.Mnie komuch chciał oblać na WOS-ie,ale mi się jakoś udało przebrnąć.Jak dziś pamiętam trzecie pytanie-dwie drogi rozwoju Niemiec po II wojnie światowej.

Nie podobało mi się oczywiście aż tak, jak to było w mych czasach nastoletnich, ale obejrzałam bez obrzydzenia
 Nie podobało mi się oczywiście aż tak, jak to było w mych czasach nastoletnich, ale obejrzałam bez obrzydzenia

Comment