Jestem na studiach i czekają mnie w tym roku praktyki. Zwracam się z prośbą do Wszystkich którzy mogą pomóc. Chodzi mi o to czy nie znacie jakiś firm w obrębie Łodzi które chętnie przyjmują na takie praktyki, próbowałem już w wielu, ale bez odzewu. A może któryś z Forumowiczów jest właścicielem jakiegoś przedsiębiorstwa w Łodzi i chętnie zatrudni studenta IV roku OiZ.
Prośba o pomoc
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Witajcie!
mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
...-
Channel: Identyfikacja
-
-
Cześć,
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie
. Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
5 Photos-
-
-
Adres: Pocztowa 10A, 95-054 Ksawerów
Browar Ziemia Obiecana ma przyjemność zaprosić Państwa na trzecią edycję festiwalu piw rzemieślniczych na terenie swojego Atelier. W tym roku gościmy u siebie 8 świetnych browarów z 6 europejskich krajów. Oprócz doskonałego piwa zapewniamy...-
Channel: Festiwale piwne
2023-08-29, 16:08 -
-
-
-
-
proszę zorientowanych o datowanie i wskazanie huty
oczywiście, w miarę możliwości
chciałbym wiedzieć, z czego piję
a kufelek jest z 'wystawki'
z góry dzięki za info3 Photos-