Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

piwo i skutki uboczne

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• darekd
    De Brabandere, Kwaremont
    darekd
    De Brabandere to dawny Bavik.

Alk. 6,6%

Nazwa nawiązuje do brukowanej drogi we flamandzkich Ardenach znanej z wyścigów kolarskich. Bywa ciężko, o czym kiedyś przekonał się Peter Sagan

https://youtu.be/ngy8kbFAKsQ

Producent zapewnia, że cukier zawarty...
    2024-07-26, 22:58
  • dadek
    Praha-Klukovice, Do Klukovic 305, Pivovar Prokopák
    dadek
    Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
    2022-10-02, 03:57
  • heckler
    Březí, Hlavní 49, Březácký minipivovar Sup
    heckler
    Březí to niespełna dwu tysięczna wioska położona tuż przy granicy z Austrią i oddalona o parę kilometrów od Mikulova. Dojeżdżając do wioski mijamy pobliskie pagórki obsadzone winoroślami.
    W tejże właśnie wiosce od 2016 roku jako piwowar domowy zaczął warzyć piwo Rostislav...
    2019-03-08, 06:51
  • marcopolok
    Piwo a nikotyna
    marcopolok
    Jako że jestem namiętnym (nałogowym ale namiętny lepiej brzmi) palaczem a palić zacząłem wcześniej niż pić piwko zwaracam się tedy z uprzejmą prośbą do tych piwoszy co rzucili palenie..

Napiszcie co się zmieniło w waszym piwnym życiu, jak wam teraz smakują piwka i...
    2002-05-11, 19:07
  • wojtek-piwowar
    Produkty uboczne
    wojtek-piwowar
    Mam do Was prośbę..
    Może zna ktoś może jakąś liiterature na temat produktów ubocznych w procesie fermentacji piwa.. chodzi mi tu głównie o substancje smakowo-zapachowe.
    Podajcie mi tytuły książek, artykułów, linki... Potrzebne mi to jest do pracy magisterskiej.
    2005-04-05, 00:07
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...