BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
piwo i skutki uboczne
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
De Brabandere to dawny Bavik.
Alk. 6,6%
Nazwa nawiązuje do brukowanej drogi we flamandzkich Ardenach znanej z wyścigów kolarskich. Bywa ciężko, o czym kiedyś przekonał się Peter Sagan
https://youtu.be/ngy8kbFAKsQ
Producent zapewnia, że cukier zawarty...-
Channel: Belgia
-
-
Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....-
Channel: Czechy
-
-
Březí to niespełna dwu tysięczna wioska położona tuż przy granicy z Austrią i oddalona o parę kilometrów od Mikulova. Dojeżdżając do wioski mijamy pobliskie pagórki obsadzone winoroślami.
W tejże właśnie wiosce od 2016 roku jako piwowar domowy zaczął warzyć piwo Rostislav...-
Channel: Czechy
-
-
Jako że jestem namiętnym (nałogowym ale namiętny lepiej brzmi) palaczem a palić zacząłem wcześniej niż pić piwko zwaracam się tedy z uprzejmą prośbą do tych piwoszy co rzucili palenie..
Napiszcie co się zmieniło w waszym piwnym życiu, jak wam teraz smakują piwka i...-
Channel: Przy piwie
-
-
Mam do Was prośbę..
Może zna ktoś może jakąś liiterature na temat produktów ubocznych w procesie fermentacji piwa.. chodzi mi tu głównie o substancje smakowo-zapachowe.
Podajcie mi tytuły książek, artykułów, linki... Potrzebne mi to jest do pracy magisterskiej.-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.