Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Melanże piwne...

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• dadek
    Rumunia, Cluj Napoca, Strada Traian Vuia 126, Hophead Brewing [bez wyszynku]
    dadek
    Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
    2023-10-22, 20:47
  • grzeber
    Filipiny, 1210 Metro Manila, Makati, 1331 Angono, Pivo Praha
    grzeber
    Na wstępnie warto zaznaczyć, że to co my zazwyczaj uważamy za Manilę, to zbiór wielu (mniej lub bardziej ze sobą połączonych) organizmów miejskich, określanych wspólnie jako Metro Manila. Browar Pivo Praha akurat znajduje się w mieście Makati, zaraz przy miejskim ratuszu w niedużym ale...
    2019-11-27, 21:45
  • dadek
    Řevnice, Pod Lipami 71, Pivovar Řevnice
    dadek
    Browarek odwiedziłem 12.09.2019 zupełnie przypadkowo i to dzięki Pendragonowi. Zadzwonił akurat jak wracałem pociągiem z Pilzna do Pragi, trochę pogadaliśmy a na koniec zapytał: "-Gdzie planujesz zakończyć dzisiejszy dzień?" Ja na to, że chyba wysiądę po drodze do któregoś...
    2019-09-20, 02:31
  • e-prezes
    Białoruś, Mińsk, Kolesnikowa 38, Hosper Hops
    e-prezes
    W przeciwieństwie do nieco ciasnego i pubowego macierzystego lokalu Hops na ulicy Kulman ten jest jakiś bez wyrazu, ale to właśnie tu, w nowym budynku niby centrum biznesowego umieszczono instalację browaru Hops. Oczywiście na zapleczu, przez co miejsce sprawia wrażenie poczekalni na dworcu,...
    2019-01-12, 19:41
  • KajusAnt
    Piwo i e-papieros
    KajusAnt
    Od sześciu miesięcy nie palę papierosów analogowych. Wcześniej przez ponad dwadzieścia lat wypalałem 25 szt dziennie. Nie wyobrażałem sobie piwa bez papierosa.

Teraz kiedy nie palę wiem co traciłem. Smak piwa odkrywam na nowo.

Jeśli są na tym forum e-palacze...
    2013-02-17, 18:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...