BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Przy Piwie o Teatrze, także TV
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora...-
Channel: Rosja
-
-
Witam wszystkich cieplo!
Otwieram w Irlandii sklep online z piwem bezalkoholowym. Glownie piwem, choc planujemy tez wina, etc.
Okazuje sie, ze nie tak latwo znalezc jednak...towar...
Pomysl byl taki, zeby zamawiac bezposrednio z browarow, ale przy niskim budzecie zdecydowanie lepiej...-
Channel: Hurtownie / Importerzy piwa
-
-
Sądzę, że pomysł spotkania łódzkiej sekcji dojrzał już na tyle w innym temacie, że zasłużył na swój własny.
Ja proponuję najbliższy piątek lub niedzielę. Sobota dla mnie odpada. Jeżeli w ciągu tygodnia, to tak po 19 i dłużej niż do 22 nie zabawię (rano trzeba do roboty...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Witam,
Jestem nowym uzytkownikiem i trafilam tu przez przypadek, ale ciesze sie ze znalazlam forum o charakterze 'piwnym"
Chcialam poznac wasze znadnie na temat nowelizacji ustawy o radiofonii i telewizji. Od dzisiaj browar moze sie reklamowac na billboardach oraz w telewicji, kinie...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
W Teatrze Śląskim im. St. Wyspiańskiego w Katowicach ul. Rynek 2 dnia 15-tego b.m. odbędzie się rewelacyjny(?) koncert zespołu SBB
z nagrywaniem. Ceny biletów od 40 do 60 zł.PL / os. ale za to masz 5 godzin ! ( słownie: pięć godzin muzyki ! ), chyba z przerwami ?
...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
- Loading...
- Koniec listy.