Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Przy Piwie o Teatrze, także TV

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Rosja, Moskwa, Niżnyj Susalnyj pereułok 5, Poet Brewery & bar
    e-prezes
    O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora...
    2019-06-29, 18:29
  • Nonalco
    Piwo bezalkoholowe, pomocy!
    Nonalco
    Witam wszystkich cieplo!
    Otwieram w Irlandii sklep online z piwem bezalkoholowym. Glownie piwem, choc planujemy tez wina, etc.
    Okazuje sie, ze nie tak latwo znalezc jednak...towar...
    Pomysl byl taki, zeby zamawiac bezposrednio z browarow, ale przy niskim budzecie zdecydowanie lepiej...
    2018-10-08, 16:53
  • Borysko
    Spotkanie sekcji łódzkiej w teatrze lub bibliotece ;)
    Borysko
    Sądzę, że pomysł spotkania łódzkiej sekcji dojrzał już na tyle w innym temacie, że zasłużył na swój własny.
    Ja proponuję najbliższy piątek lub niedzielę. Sobota dla mnie odpada. Jeżeli w ciągu tygodnia, to tak po 19 i dłużej niż do 22 nie zabawię (rano trzeba do roboty...
    2005-08-03, 18:55
  • Małgosia
    reklama piwa?
    Małgosia
    Witam,
    Jestem nowym uzytkownikiem i trafilam tu przez przypadek, ale ciesze sie ze znalazlam forum o charakterze 'piwnym"
    Chcialam poznac wasze znadnie na temat nowelizacji ustawy o radiofonii i telewizji. Od dzisiaj browar moze sie reklamowac na billboardach oraz w telewicji, kinie...
    2003-01-14, 14:08
  • ZIOMEK2
    15 XI 2005 r. / Katowice / SBB - koncert.
    ZIOMEK2
    W Teatrze Śląskim im. St. Wyspiańskiego w Katowicach ul. Rynek 2 dnia 15-tego b.m. odbędzie się rewelacyjny(?) koncert zespołu SBB
    z nagrywaniem. Ceny biletów od 40 do 60 zł.PL / os. ale za to masz 5 godzin ! ( słownie: pięć godzin muzyki ! ), chyba z przerwami ?
    ...
    2005-11-02, 20:47
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...