Przy Piwie o Teatrze, także TV

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

Oglądałem po raz kolejny po długiej przerwie. Nadal mi się podoba.
    MM961
    4:-)

Comment

• monne
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2006.02
      • 914

Ja polecam: Witay Klaro. Specyficzna sztuka, zaskakująca, skłania do refleksji. W gł. roli Krystyna Janda. Mi ten teatr bardzo przypadł do gustu, ale jestem ciekawa Waszych opinii...
      .

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
        Rosja, Moskwa, Niżnyj Susalnyj pereułok 5, Poet Brewery & bar
        e-prezes
        O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora...
        2019-06-29, 18:29
      • Nonalco
        Piwo bezalkoholowe, pomocy!
        Nonalco
        Witam wszystkich cieplo!
        Otwieram w Irlandii sklep online z piwem bezalkoholowym. Glownie piwem, choc planujemy tez wina, etc.
        Okazuje sie, ze nie tak latwo znalezc jednak...towar...
        Pomysl byl taki, zeby zamawiac bezposrednio z browarow, ale przy niskim budzecie zdecydowanie lepiej...
        2018-10-08, 16:53
      • Borysko
        Spotkanie sekcji łódzkiej w teatrze lub bibliotece ;)
        Borysko
        Sądzę, że pomysł spotkania łódzkiej sekcji dojrzał już na tyle w innym temacie, że zasłużył na swój własny.
        Ja proponuję najbliższy piątek lub niedzielę. Sobota dla mnie odpada. Jeżeli w ciągu tygodnia, to tak po 19 i dłużej niż do 22 nie zabawię (rano trzeba do roboty...
        2005-08-03, 18:55
      • dlugas
        Grand Champion 2015 - Red Roeselare Ale - Browar Zamkowy Cieszyn
        dlugas
        Skoro nie ma jeszcze takiego tematu to zakładam (jak jednak gdzieś jest to do "koszalina" z moim wątkiem lub połączyć)

Grand Champion 2015.
        Red Roeselare Ale zostało uwarzone przez Browar Zamkowy Cieszyn według receptury Piotra Terki oraz Piotra Marczyka. ...
        2015-12-05, 15:49
      • masumi
        Podwale 6-7, C. K. Browar
        masumi
        Browar C.K.
        Browar powstał w 1996 r. w piwnicach u zbiegu ulic Podwale i Karmelickiej (przy Teatrze Bagatela). W jednym lokalu funkcjonują: Pub-Mini Browar; Restauracja; Night Club.
        Warzą piwo: Kaiser Bier - jasne pilzneńskie, Ingwer Bier - imbirowe, Doppel Bier - ciemne. Nie dowiedziałem...
        2001-08-26, 02:05
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...