Oglądałem po raz kolejny po długiej przerwie. Nadal mi się podoba.
Przy Piwie o Teatrze, także TV
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora...-
Channel: Rosja
-
-
Witam wszystkich cieplo!
Otwieram w Irlandii sklep online z piwem bezalkoholowym. Glownie piwem, choc planujemy tez wina, etc.
Okazuje sie, ze nie tak latwo znalezc jednak...towar...
Pomysl byl taki, zeby zamawiac bezposrednio z browarow, ale przy niskim budzecie zdecydowanie lepiej...-
Channel: Hurtownie / Importerzy piwa
-
-
Sądzę, że pomysł spotkania łódzkiej sekcji dojrzał już na tyle w innym temacie, że zasłużył na swój własny.
Ja proponuję najbliższy piątek lub niedzielę. Sobota dla mnie odpada. Jeżeli w ciągu tygodnia, to tak po 19 i dłużej niż do 22 nie zabawię (rano trzeba do roboty...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Skoro nie ma jeszcze takiego tematu to zakładam (jak jednak gdzieś jest to do "koszalina" z moim wątkiem lub połączyć)
Grand Champion 2015.
Red Roeselare Ale zostało uwarzone przez Browar Zamkowy Cieszyn według receptury Piotra Terki oraz Piotra Marczyka. ...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Browar C.K.
Browar powstał w 1996 r. w piwnicach u zbiegu ulic Podwale i Karmelickiej (przy Teatrze Bagatela). W jednym lokalu funkcjonują: Pub-Mini Browar; Restauracja; Night Club.
Warzą piwo: Kaiser Bier - jasne pilzneńskie, Ingwer Bier - imbirowe, Doppel Bier - ciemne. Nie dowiedziałem...-
Channel: Kraków
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment