Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Pierwsza wakacyjna miłość Amika
Na początku, to może była miłość ale z wiekiem stał sie chyba mniej szlachetny, bo zaczął dybać głównie na jej cnotę Mimo, że Amik jest niczego sobie kawalerem, to nadal nie jestem w stanie wyobrazić sobie owocu tego związku...
Teraz nasza Cykoria zajmuje się "siostrzyczką"czyli liże ją,za chwilke napadywują się na się ,ganiają po chałupie,by po chwili drzeć koparę o żarełko i przy okazyji uszczelnione okna pozbawiać uszczelnienia
P.S Całe życie z wariatami
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2006-10-16, 18:28.
Te nasze mniejsze szczęście jest nie do zdarcia,to niesamowita przytulaczka kocia.Chodzi za nami, tuli się,liże,włazi na nas,mruczy tak głośno,jakby traktor pracował obok(szczególnie lubi to robić w nocy .)W końcu została nazwana iju miju-bo takie właśnie odgłosy wydaje Aha kotki z podziwu godną konsekwencją przynoszą uszczelki okienne i są z siebie dumne.Mnie trafia szlag,bo muszę działać dalej,ja uszczelnię,kotki wręcz odwrotnie i tak w kółko
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Hmm...Wiesz, to może ją do wątku o miłości na wieki i od pierwszego spojrzenia? Chociaż może jeszcze być za wczesnie
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Jakis czas po śniaiadanku, na które była pyszna jajecznica wchodzę do nieuprzątnietej jeszcze kuchni i widzę nasze Iju - Miju, siedzące sobie centralnie, tyłeczkiem kocim w patelni na kuchence. (wyłączonej oczywiście).Widok przezabawny,niezłe byłoby z niej danko
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Posiadam butelkę - ale od czego? Nie mogę jej zidentyfikować, może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim logo. Pojemność butelki to 0,33. Przy logo napis "Znak ochronny".
Otwarty w 2016 r. w stolicy Laponii, Rovaniemi browar Lanin Panimo jest chyba najdalej na północ wysuniętym browarem w Finlandii.
Browar z wyszynkiem znajduje się daleko (4 km) od centrum miasteczka. Nieco bliżej (2,3 km) jest do dworca kolejowego.
Na miejscu wszystko razem w jednej...
Chociaż Fanaberia znajduje się przy tej samej ulicy co Browar Przełom to dzieli ich ok 1,5 km. Jest blisko wejścia do Parku Narodowego oraz cerkwi. Sala dość sporo z ogródkiem od strony ulicy, w którym od słońca chronią parasole Browaru Markowego. Zresztą na 6 kranach jest tylko Markowe....
Comment