Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2008-02-27, 16:18.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
ALE CUDA!!!!
GRATULACJE!!!
Z tymi cudami to przesadziłaś.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Ciekawam, czy jak się urodziły Twoje dzieci nie uważałeś ich za cuda, mimo, że każdy obiektywny człowiek stwierdziłby, że wyglądają , delikatnie rzecz ujmując, okropnie....
Tak samo jest z kociętami. Osobiście uważam, że Cyrkonia wcale nie przesadziła: dla mnie są cudne i jak każda dumna matka czuję się dotnięta Twoją uwagą
I tak, od razu, by sobie postów nie nabijać: Włochata w drugim dniu życia otworzyła prawe oczko i w tej chwili wygląda jak rasowy pirat. Do tego, dziś z rana pozbyła się do końca pępowiny, pępkowe czas rozpocząć!
Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2008-03-01, 13:40.
Kiszot, ogólnie wcześniej uważałam że Devon'ki są okropne. Wyglądają jak szczury którym ktoś wyciągnął uszy i przy okazji tego zabiegu dorobił im wytrzeszcz oczu itp.
Małażonka z Ironem i jednym z niby-kotów byli u mnie i dzięki możliwości poznania niby-kota, zmieniłam całkowicie zdanie.
DEVON'ki są CUDNE!!!!
Poza tym......... nie wszyscy muszą lubić to samo, nie wszystkim musi się podobać to samo.....
W innym przypadku sam miałbyś problemy z ..................
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Śliczne maluchy przy tym jedzeniu. Gratuluję "rodzicom"!
Tak na marginesie to część tej dyskusji nadaje się do przechmielenia
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Posiadam butelkę - ale od czego? Nie mogę jej zidentyfikować, może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim logo. Pojemność butelki to 0,33. Przy logo napis "Znak ochronny".
Otwarty w 2016 r. w stolicy Laponii, Rovaniemi browar Lanin Panimo jest chyba najdalej na północ wysuniętym browarem w Finlandii.
Browar z wyszynkiem znajduje się daleko (4 km) od centrum miasteczka. Nieco bliżej (2,3 km) jest do dworca kolejowego.
Na miejscu wszystko razem w jednej...
Chociaż Fanaberia znajduje się przy tej samej ulicy co Browar Przełom to dzieli ich ok 1,5 km. Jest blisko wejścia do Parku Narodowego oraz cerkwi. Sala dość sporo z ogródkiem od strony ulicy, w którym od słońca chronią parasole Browaru Markowego. Zresztą na 6 kranach jest tylko Markowe....
Comment