Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
Myślę, że to troszkę inaczej wygląda u matek a inaczej u ojców. Wiem z autopsji
hmmmmmmmm dżdżownica czy co
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Zgadzam się z Piniem74, że pogorszeniu ulegają statystyki miejsc spożywania piwa inne niż dom, natomiast także nie odczułem, aby znacznie wpłynęło to zmniejszenie spożycia piwa.
Wczoraj sprzedaliśmy dziecko moim rodzicom na cały weekend, w ramach testu przed wakacjami - dziadkowie mają go zabrać niedługo na 10 dni nad morze. Zatem testujemy wytrzymałość na rozłąkę i naszą, i Michała. Obie strony są ekstremalnie zadowolone - Młody jest rozpieszczany, ma ogródek do dyspozycji i w ogóle, a my - no cóż, co za piękny dzień! Właśnie przeglądam lodówkę w poszukiwaniu kolejnego porterka, kolacyjka już gotowa, ...
U mnie w latach, gdy po Warszawie po ulicach biegały mamuty (tj w latach 80-tych) dzieci, którymi obdarzyła mnie Żona-Taxi nie wpłynęły na spożycie piwa.
W tamtych pradawnych dla coponiektórych czasach człowiek pił piwo, gdy było w sklepach, czy też barach dostępne a nie gdy miał na to ochotę.
Temat trochę zapomniany a nie chce mi się zakładać nowego.
Rozmowa moich dwóch córek na temat imion. W pewnym momencie młodsza pyta jak się mówi na małego Lecha... na co starsza odpowiada BROWAREK
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Maleje, oj maleje spożycie piwa jak się ma pociechy...Taty zapytałam.Spojrzał z nostalgią na butelkę piwa, na mnie stojącą z pokalem....westchnął i nalał.....
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Browarek znajduje się idealnie w połowie drogi pomiędzy węzłową stacją Stará Paka, a przystankiem osobowym Nová Paka město. Tak więc z pociągów możemy wysiąść tam gdzie nam bardziej pasuje, z każdej strony do przejścia jest 1700 m.
Nasza 4-osobowa ekipa była zaproszona do browaru...
Witam, sprzedam dużą ilość kufli ok 180sztuk w tym kilka dubli, jako że wartość tej kolekcji nie jest mi znana liczę na państwa uczciwość.
Poniżej zamieszczam link do zdjęć wszystkich kufli: https://tufotki.pl/Wo0c0
Jestem ze Śląska a konkretnie z Rudy Śląskiej, odbiór tylko...
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
Browar restauracyjny w północnej części miasta.
Z głównego dworca Porta Nuova dojazd tramwajem linii 9 (9 przystanków).
Browar istnieje od 2007 roku i jest zlokalizowany w odnowionym zespole budynków, wyglądających na dawny obszar przemysłowy.
Wchodzi się przez dziedziniec,...
Comment