Eeeeeeyyyy.... właśnie się dowiedziałam, że dziś jest czwartek, nie środa
Już się wystraszyłam, że z braku picia mi się film na całą dobę któregoś dnia urwał, ale po przeanalizowaniu zdarzeń od poniedziałku znalazłam brakujący dzień
A u mnie samoistna pobudka przed 6 (chciałem wstać o 7), potem krioterapia oraz ćwieczenia rehabilitacyjne na barki, zakupy piwa w 101, wizyta w labolatorium, potem w aptece, a na koniec kupno baterii do glukometru. Ufff... chyba za dużo jak na jeden dzień - właśnie odpoczywam przy Ciechanie.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
No, mi się ten dzień zaczął byle jak - polazłam do pracy. Najlepszą tam rzeczą, jaka tam była, to poranna kawa. Na szczęście przy komputerze siadł brloin, który w wiadomym temacie swoją dyskusją poprawił nieco mi humor. A teraz jeszcze trzy godzinki i zacznę chwalić ten dzień, który dał mi Pan, szczególnie, że wieczór, tak zupełnie dla odmiany, zapowiada się całkiem sympatycznie.
U mnie w firmie własnie trwają testy kwalifikacyjne na odpowiednie poziomy do szkoły j. angielskiego. Właśnie miałem część ustną, a za chwilę pisemną. Co mi przyszło na stare lata....
Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2007-07-03, 09:41.
Jak ktoś zajrzy do Jicina, to w okolicy jest jeziorko pod Jinolicami z sezonowo działającymi kempingami i w kilku budach prostymi klasycznymi piwkami. Ale wystarczy niezbyt długi spacerek 2km żeby napić się świetnego piwa z Lomnic. ...
Kolejne z tajemniczych piwnych miejsc na mapie Kijowa.
Winetime to firma zajmująca się dystrybucją napojów alkoholowych i nie tylko. Nazwa sugerowała by, że głównym punktem programu jest u nich wino. Jednak to nie jest tak do końca.
W 2019 roku postanowili urozmaicić ofertę o...
Od końca lipca '22 działa sklep alkoholowy z niezłą ofertą dla smakoszy piw kraftowych. Jest też taka opcja, że gdy w sklepie nie ma albo brakło jakiejś nowości, którą chce się kupić to zamawiamy na miejscu albo pisząc na messengera i po kilku dniach piwerka są już w sklepie. Ofertę...
Niewielki kompleks handlowo-przemysłowy, zagospodarowany przez małe firmy, znajduje się praktycznie na wjeździe do miasta Brovary od strony Kijowa.
Szeroką dwupasmówką ze stolicy jedzie się kilkanaście minut, a przynajmniej z jego obrzeży.
Transport publiczny jak metro czy tramwaje...
Trzy kilometrowy spacerek przez las i jesteśmy w administracyjnej części Stráž, w przysiółku Šimanov. Tam pod dumną nazwą pivovar ukrywa się kontraktowiec. Šimanovský dvůr młyn i tartak koło Stráže nad Nežárkou leży w tuż przy rzece, oraz ścieżkach rowerowych..
Comment