Znalezione w sieci

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
    to znaczy, że ten temat dużo miejsca w twojej głowie zajmuje. Bo nie było to wcale oczywiste i mnie na przykład w ogóle przez myśl nie przeszło.
    To tylko znaczy, ze mysle bardziej wielotorowo od Ciebie, moze dlatego, ze jem mieso?

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    Drwienie z mediow i politykow promujacych teczowych, nie nazwalbym mysleniem o gejach.
    Ależ drwij na zdrowie. Chodzi mi tylko o to, że jeśli miałeś takie skojarzenie, to znaczy, że ten temat dużo miejsca w twojej głowie zajmuje. Bo nie było to wcale oczywiste i mnie na przykład w ogóle przez myśl nie przeszło. O swój tyłek się nie boję i namawiany do pukania facetów się nie czuję.

Leave a comment:

• WojciechT
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tristan_tzara
    Nie bardzo. Bo widzisz, ja nie myślę o homoseksualistach, nie mam potrzeby pisania o nich przy każdej okazji,
    Dlatego 4 z 5 Twoich ostatnich postów na forum dotyczą offtopu o homoseksualistach?
    Ostatnia zmiana dokonana przez WojciechT; 2014-07-22, 21:33.

Leave a comment:

• tristan_tzara
    replied
    Nie wpadles na to, ze mysle o Twoich tatuazach, mowiac o zarazeniu?
    Nie, nawet nie ogarniam tych nitek Twojego toku myślenia

Leave a comment:

• tomolek
    replied
    Nie wiedziałem panowie, że tak blisko się znacie

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tristan_tzara
    Nie bardzo.
    Nie wpadles na to, ze mysle o Twoich tatuazach, mowiac o zarazeniu?
    Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2014-07-22, 20:37.

Leave a comment:

• tristan_tzara
    replied
    Ja zgadzam sie z haslem: „Don’t ask, don’t tell”, jakie obowiazywalo w amerykanskiej armii.
    W swoich czterech scianach mozesz to robic nawet z szarlotka.
    A co do zarazenia to Ty jestes na nie bardziej narazony niz ja.
    Nie bardzo. Bo widzisz, ja nie myślę o homoseksualistach, nie mam potrzeby pisania o nich przy każdej okazji, nie odczuwam tej mitycznej homopropagandy. Ta szczepionka nazywa się "i dont give a fuck", polecam

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Ja zgadzam sie z haslem: „Don’t ask, don’t tell”, jakie obowiazywalo w amerykanskiej armii.
    W swoich czterech scianach mozesz to robic nawet z szarlotka.
    A co do zarazenia to Ty jestes na nie bardziej narazony niz ja.

Leave a comment:

• tristan_tzara
    replied
    Drwienie z mediow i politykow promujacych teczowych, nie nazwalbym mysleniem o gejach.
    Pewnie doznajesz z ich powodu strasznych krzywd. Może nawet czujesz że sam się możesz zarazić

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Coś panowie dużo o tych gejach myślicie.

Leave a comment:

• chemmobile
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ppns
    Specjalnie dla ciebie zagwozdka intelektualno-teologiczna :

Każdy niestety może zachorować.
    Gdyby Murańka musiał przejść zabieg chirurgiczny
    ( np. wycięcie wyrostka) a lekarzem był ktoś o mentalności Chazana ?
    Operacja byłaby niemożliwa ze względu na zszarganie pamięci i czci o JPI !!!

Co wtedy byś zaproponował ?
    Rozumiesz teraz znaczenie słowa fanatyzm ?
    Dostałeś na tacy definicję fanatyzmu i skoro dalej nie rozumiesz tego pojęcia, to wbrew twojej woli z niewiedzy wyciągać cię nie będę.

Co do wstawki odnośnie prof. Chazana to pewnie pijesz do niedawnej afery rzekomo z jego udziałem, tj. odmówienia wykonania aborcji na uszkodzonym płodzie. Otóż pacjentka i jej płód nie byli nigdy pacjentami Chazana, zatem przywoływanie tzw. mentalności Chazana świadczy jedynie o braku orientacji w temacie i zacietrzewieniu antyreligijnym (wypisz wymaluj fanatyzm). Źródło informacji TUTAJ, a streszczenie dla "leniuchów" TUTAJ.
    Odpowiadając na twoje pytanie co bym zaproponował - proponuję, abyś skończył trolowanie, a przynajmniej znacznie poprawił jego jakość.
    Ostatnia zmiana dokonana przez chemmobile; 2014-07-22, 17:35.

Leave a comment:

• tristan_tzara
    replied
    Uwazaj bo pewne lobby moze Ci zarzucic homofobie
    Politpoprawnie powinno byc, ze kobiety lub mezczyzni.
    Miło jest mieć swój świat, co?
    Murańka jest hetero, to po co wspominać o facetach? Coś panowie dużo o tych gejach myślicie.
    Trafnie. Przecież najwięcej o gejach myślą i mówią zajadli przeciwnicy. Hmmm, jest to ciekawy temat do snucia różnych psychologicznych hipotez.
    A dziara papaja nie pierwsza i nie ostatnia. Zazwyczaj takie znajdują się na stronach fb pokroju "beka z tatuaży"

Leave a comment:

• tomolek
    replied
    Mniejsza o fanatyzm, ale seks to chyba tylko po ciemku, bo tatuaż raczej średnio nastraja.
    Ło matko, no racja... No bo jak to? Jednocześnie patrzeć na papieża i...
    Toż to jakieś świętokradztwo :]

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Uwazaj bo pewne lobby moze Ci zarzucic homofobie
    Politpoprawnie powinno byc, ze kobiety lub mezczyzni.
    Murańka jest hetero, to po co wspominać o facetach? Coś panowie dużo o tych gejach myślicie.

Leave a comment:

• solfernus
    replied
    Każdy niestety może zachorować.
    Gdyby Murańka musiał przejść zabieg chirurgiczny
    ( np. wycięcie wyrostka) a lekarzem był ktoś o mentalności Chazana ?
    Operacja byłaby niemożliwa ze względu na zszarganie pamięci i czci o JPI !!!

Hehe, dobre. Z tym wizerunkiem JP II na brzuszku "naszego" skoczka to najlepiej wtedy by było skórę złupić i wyrostek wyłuskać.

Naszedł mnie pomysł na nowy wątek na forum. Niejako przy okazji.

Leave a comment: