Pomiedzy piwem a sexem b.czesto jest jeszcze "kebab".Nie wiem czy to gastronomiczny fenomen czy piwny.Caly tydzien nie ma sie na to checi(sex tak) a w piatkowa noc,w drodze z pubu prosze bardzo.Wyziew piwa jest malo atrakcyjny,dodajmy do tego "kebaba" z sosem chilli a ryzyko "no sex please" wzrasta poligamicznie.
Originally posted by Simon Czy macie jakieś przemyślenia po SG - dotyczące relacji: seks - piwo ?
Np " na drugi dzień widziałem na niebie piękną, dojrzałą niewiastę", albo:
" zauważyłem, że po wypiciu 7 piwa zaczyna przyglądać mi się z lubieżnością psina..." na drugi dzien zauwazylem, ze pierwsza moja mysl to"jest butelka z woda mineralna gdzies kolo lozka,gdzie ona"
Jestem na tzw.TV-net mili ludzie.Jest to mlodszy braciszek w krotkich spodenkach do PC-net.Przypuszczam tez ze Wasz server jest troche nie szybki.Jest mi trudniej komunikowac niz Wam.Nie ma sprawy,dobre checi najwazniejsze.Obiecalem sobie nowy PC kiedy szybkosc micproc.osiagnie 1G.Nie ma klopotu.Za chwile okazuje sie ze najnowsza generacja bedzie o motherboard speed-400Mhz.Czekam na to. Czy ktos przepytal przez przypadek piwo.net .Osobiscie nie moge,albowiem moj system nie czyta Java i nic nie moge zrobic w tej materii(krotkie spodenki) co tu duzo gadac.
nasz serwerek ma dosyć w zanadrzu, to problem połączeń Polski z zagranicą szczególnie w godzinach 8.00-24.00 CET. a ty nie nadajesz z Polski z tego co zauważyłem...
a jeszcze fajniej jest jak można codziennie używać i seksu i piwa
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Następny mikrus na mapie Równego nosi nazwę Stahlberg. Trochę z tym jest zamieszania, gdyż używa się też nazwy Stalewa Hora, co oczywiście znaczy to samo. Raz piszą tak, raz tak... Zostańmy już przy tej pierwszej nazwie, która umieszczona jest na szkle czy podstawkach. Koncept tego przedsięwzięcia...
Valtice to małe winiarskie miasto położone tuż przy granicy z Austrią. Wraz z pobliskim miasteczkiem Lednice tworzą wpisany na światową listę UNESCO obszar Valticko-Lednicki.
Obszar ten na Listę Dziedzictwa UNESCO został wpisany w 1996 roku . Podczas stuleci powstawał tutaj wyjątkowy...
Jest to lokal firmowy browaru Wielka Wyspa - kontraktowca, warzącego w Profesji. Otwarty na początku czerwca.
W lokalu mamy cztery krany. Podczas mojej wizyty, na trzech były piwa z WW, a na ostatnim - z Czterech Ścian. Piwa firmowe to: Pils Olimpijski (mocno nachmielony), Raspberry...
Comment