"Gryzienie niekoniecznie jest związane z jedzeniem, Krzysiu ".
Poza tym że widzę tu pewną analogie do znanego wszystkim bohatera -Kubusia Puchatka, odnajduję w nim także głebokie znaczenie świadczące o uduchowieniu autora i jego pogardzie rzeczami przyziemnymi związanymi tylko i wyłącznie z konsumpcją.
Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Skąd wiedziałeś, że tak będzie z tymi kiełbaskami? Piwo mi też trzeba będzie nosić, cholera, ja tam będę marszałkiem seniorem w tym towarzystwie, nie sądzisz chyba, że zrobię cokolwiek. Ja już się w życiu narobiłem, a tam będę tylko siedział i gderał i gonił was do roboty.
Następny mikrus na mapie Równego nosi nazwę Stahlberg. Trochę z tym jest zamieszania, gdyż używa się też nazwy Stalewa Hora, co oczywiście znaczy to samo. Raz piszą tak, raz tak... Zostańmy już przy tej pierwszej nazwie, która umieszczona jest na szkle czy podstawkach. Koncept tego przedsięwzięcia...
Valtice to małe winiarskie miasto położone tuż przy granicy z Austrią. Wraz z pobliskim miasteczkiem Lednice tworzą wpisany na światową listę UNESCO obszar Valticko-Lednicki.
Obszar ten na Listę Dziedzictwa UNESCO został wpisany w 1996 roku . Podczas stuleci powstawał tutaj wyjątkowy...
Jest to lokal firmowy browaru Wielka Wyspa - kontraktowca, warzącego w Profesji. Otwarty na początku czerwca.
W lokalu mamy cztery krany. Podczas mojej wizyty, na trzech były piwa z WW, a na ostatnim - z Czterech Ścian. Piwa firmowe to: Pils Olimpijski (mocno nachmielony), Raspberry...
Comment