żal , smutek i pustka we wrocławskim klubie kolekcjonerów w którym Robert był od wielu lat członkiem zarządu i autorytetem birofilskim.
Robert Włodarczyk (1962 - 2006)
Collapse
X
-
Mam fotki z Warsztatów i Zlotu w komplecie oraz możliwość wydruku na płytce jakiejś okolicznościowej np. fotki z tekstem, zatem chętnie podejmę się kompilacji zdjęć Roberta dla Jego rodziny.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WiktoriaPoszukuję zdjęć Roberta (nick: frakcja, ps. Mrożek) z naszych spotkań / giełd / zlotów na prośbę Jego bliskich. Wszelkie informacje poproszę na PW lub wvicky@poczta.fm
P.S. Ciągle sobie trochę pochlipuję
Comment
-
Smutna wiadomość... Dość wspomnieć, że to dzięki Robertowi zająłem się kolekcjonowaniem na serio etykiet piwnych - on usystematyzował moje chaotyczne wiadomości i - bezinteresownie! - podarował wiele etykiet.
A może jakąś podstronkę kolekcjonerską z etykietami na Browarze nazwać imieniem Roberta?Comment
-
Bardzo ciekawy pomysłPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerA może jakąś podstronkę kolekcjonerską z etykietami na Browarze nazwać imieniem Roberta?
Ja jutro warzę piwo na cześć Roberta, oczywiście będzie miało odpowiednią etykietę, tym samym On pojawi się w kolekcjach etykiet innych kolekcjonerów
Comment
-
Oby tam, gdzie teraz jest, znalazł spokój.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Nie znałem go osobiście lecz kojarzę sobie Jego postać z giełd świdnickich. Pomyśleć, że był dwa lata młodszy ode mnie.
Spokój Jego duszy.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Właśnie bezinteresownie na jednym z pierwszych moich spotkań z Sekcją Wrocław podarował mi Kufel. To pierwszy kufel, który został mi podarowany... Pamiętam jak zaskoczył mnie wtedy, przecież dopiero co mnie poznał...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerdzięki Robertowi zająłem się kolekcjonowaniem na serio etykiet piwnych - on usystematyzował moje chaotyczne wiadomości i - bezinteresownie! - podarował wiele etykiet.
.
Comment
-
Robert też bezinteresownie dzielił się zamówionym jedzeniem - tradycją się stało w Armine, że jak Robert zamawia, to się prosi tyle widelców, co siedzących osób, bardzo miłe to było, przysłowiowe żarcie z jednej miskiPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneWłaśnie bezinteresownie na jednym z pierwszych moich spotkań z Sekcją Wrocław podarował mi Kufel.
Przypomniałaś mi, że mam również pamiątkę - po grillowaniu zostawił u mnie szklaneczkę piwną.Comment
-
Osobiście poznałem go na zlocie. Nie przypuszczałem, że to ostatnie spotkanie
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
W imieniu sekcji wrocławskiej na grobie Roberta zapaliłem znicz.
Zapaliłem też na grobie jedną dodatkową lampkę - każdy z członków forum i administracji, kto znał Roberta i chciał być na pogrzebie, a nie mógł, jak również każdy, kto Go nie znał i też chciał być, lecz nie mógł, niech uważa, że ta lampka jest zapalona także w jego imieniu.Comment
-
Dziękuję breslauer.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerW imieniu sekcji wrocławskiej na grobie Roberta zapaliłem znicz.
Zapaliłem też na grobie jedną dodatkową lampkę - każdy z członków forum i administracji, kto znał Roberta i chciał być na pogrzebie, a nie mógł, jak również każdy, kto Go nie znał i też chciał być, lecz nie mógł, niech uważa, że ta lampka jest zapalona także w jego imieniu..
Comment
-
Ja również dziękuję.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerW imieniu sekcji wrocławskiej na grobie Roberta zapaliłem znicz.
Zapaliłem też na grobie jedną dodatkową lampkę - każdy z członków forum i administracji, kto znał Roberta i chciał być na pogrzebie, a nie mógł, jak również każdy, kto Go nie znał i też chciał być, lecz nie mógł, niech uważa, że ta lampka jest zapalona także w jego imieniu.MM961
4:-)Comment