Polecam wytrawne sauvignon Casilliero del Diablo z Chile, normalnie 60zł a ostatnio w Biedronce po 28. Rewelacja.
Przy piwie o winie
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Nowoczesny rzemieślniczy browar z katalońskiego Sant Llorenç d'Hortons pod Barceloną, o którym pisał Wpadzio:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...spiga-pale-ale
Właściwie to wszystkie ich piwa to marka Espiga, tak że kojarzy się to z nazwą browaru.
Określone...-
Channel: Hiszpania
-
-
Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...-
Channel: Czechy
-
-
Przedstawiciel włoskiego specjału grape ale z... no właśnie... Na kranie było Birrificio PLB cokolwiek to znaczy, ale w necie odnalazłem toskańskie gospodarstwo winiarskie di Felsina, który to robi. Adres: via del Chianti, 101 - Castelnuovo Berardenga (SI).
6,5% alk. Nie wiem jak...-
Channel: Włochy
2023-02-13, 13:01 -
-
Robiłem wino, ale jakoś ostatnio nie mam czasu na to.
Może ktoś z browarników robi też wino lub nalewki (te mniejsze balony idealnie do tego się nadają) i mu się przyda.
Mam 7szt. balonów plastikowych (butle po wodzie mineralnej). Mnie sprawowały się wyśmienicie i...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2018-11-06, 11:54 -
-
Dry hoppy lager z ekstraktu 10.4*, alko 4.2%, IBU 15.
Chmiel: Eclipse.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy.
Aromat - słodkawe zioła, potem jakby...-
Channel: Chorwacja
wczoraj, 14:26 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment