BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
no to za zdrowie wnuczki- Naaaaaaaa Zdrowieeeeeeee !!!
A jakie imię wybraliście ?
a) Tradycja ?
b) Etykietka ? Wybacz, takie tam żarty (małe ziemniaczki)
Bardzo dziękuję Wszystkim za życzenia. Mała Jagoda (chociaż to jeszcze nie na 100%) i jej mama czują się dobrze. Na stronie jest już zamieszczone zdjęcie z wnuczką. Trochę nieostre, ale to z emocji.
Bardzo dziękuję Wszystkim za życzenia. Mała Jagoda (chociaż to jeszcze nie na 100%) i jej mama czują się dobrze. Na stronie jest już zamieszczone zdjęcie z wnuczką. Trochę nieostre, ale to z emocji.
Faktycznie ładna dziefcynka.
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Historia powstania browaru Theodor sięga 2012 roku. Podobno już wtedy Jan Kozel myślał o założeniu własnego browaru. Na lokalizację zostały wybrane pomieszczenia starego chlewu znajdującego się na posesji babci Jana. W międzyczasie właściciel założył browar kontraktowy pod nazwą Kočovný...
Niszowy lokal z niszowym piwem w Niszu.
Minibrowar, a właściwie firmowy pub minibrowaru "Komitet" znajdujący się w centrum drugiego co wielkości miasta w Serbii.
Lokal znajduje się około 2 km od dworca kolejowego w starej kamienicy.
Po przekroczeniu progu poczułem...
Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
Comment