Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Fratry czy Fratery

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Doodeck
    Cztery Fratery + pokal
    Doodeck
    W wiejskim sklepiku w miejscowości Bogucin Mały niedaleko Olkusza kupiłem za 19,50 piękny zestaw czterech Fraterów (Fratrów ?) z dołączonym pokalem. Całość bardzo efektowna - idealna rzecz na prezent dla piwosza. Zainteresowanych informuję, że był to jedyny zestaw w tym sklepiku ....
    2006-06-19, 13:12
  • delvish
    Kraków, Zwierzyniecka 16, Alkohole
    delvish
    Sklep reklamuje się jako "duży wybór" i takie tam podobne. Niestety w przypadku piwa tak do końca nie jest. Na pochwałę zasługuje obsługa. Pani po tym jak długo spoglądałem tęsknym wzrokiem w stronę półki z Obołonami od razu wspomniała o kłopotach dystrybutora i widać była...
    2007-07-10, 18:48
  • Pinio74
    Płock, Wyszogrodzka 144 (Galeria Wisła) - Piotr i Paweł
    Pinio74
    Od pewnego czasu nosiłem się z zamiarem założenia tematu na sklep Piotr i Paweł w galerii Wisła. Wybór naszych rodzimych piw jest coraz ciekawszy, więc chyba warto to opisać.
    Zatem po kolei (stan z dnia 30 maja 2009):
    - Czarnków: Noteckie niepasteryzowane i Eire (w cenie 1,89 zł...
    2009-06-02, 12:48
  • Shlangbaum
    Kasztanowa 28, Wyszynk Amnezja [zamknięte]
    Shlangbaum
    Wybrałem się dziś na spacer z Agnieszką. Z pod ZOO poszliśmy na Kopiec Piłsudskiego a potem zeszliśmy przez Panieńskie Skały na Polanę Wesołą. Wracając do autobusu ujrzałem z daleka napis Piwo po 3 zł Moja reakcja była natychmiastowa

W knajpce za murem z wapienia upstrzonej...
    2006-05-21, 18:55
  • Lacriferno
    Rzeszów, Płk. Lisa - Kuli 19, Intermarche (Galeria Graffica)
    Lacriferno
    To smutne, ale to chyba najlepiej zaopatrzony w piwo sklep w Rzeszowie. Ostatnio na półkach były między innymi: BOSS Porter (0,5 i 0,33), Porter Staropolski , Miodowe i Pilsener z Jabłonowa, Koźlak z Ambera, dwa Fratery i niespotykane raczej w tej części kraju Książ i Specjal. Kiedyś były...
    2006-02-21, 18:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...