....
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Fratry czy Fratery
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
W wiejskim sklepiku w miejscowości Bogucin Mały niedaleko Olkusza kupiłem za 19,50 piękny zestaw czterech Fraterów (Fratrów ?) z dołączonym pokalem. Całość bardzo efektowna - idealna rzecz na prezent dla piwosza. Zainteresowanych informuję, że był to jedyny zestaw w tym sklepiku
....
-
Channel: Promocje piwne
-
-
Sklep reklamuje się jako "duży wybór" i takie tam podobne. Niestety w przypadku piwa tak do końca nie jest. Na pochwałę zasługuje obsługa. Pani po tym jak długo spoglądałem tęsknym wzrokiem w stronę półki z Obołonami od razu wspomniała o kłopotach dystrybutora i widać była...-
Channel: Małopolskie
-
-
Co zawsze odwiedzałem Tesco szczerze mówiąc nic ciekawego tam nie było no a teraz niby coś drgneło:
-Rybnicki Full
-Okocim Zagłoba
-Roger z van pura
-Castle z głubczyc ale nie do końca pamietam czy tak sie nazywało
-Hammer
-Lodwar zwykły i mocny...-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Mały sklepik ale w środku lodówki Tyskiego ,Żywca i Okocimia oprócz tego piwka od Kastela za 1,35 złocisza przez Fratery, Franziskanery,Veltinsa,Gingersy,Guinesy,Faxy10% podobno ponad 50 rodzajów piwa.Jest też Corona ,Desperado,Zlatopramen i jeszcze parę innych
-
Channel: Śląskie
-
-
Wybrałem się dziś na spacer z Agnieszką. Z pod ZOO poszliśmy na Kopiec Piłsudskiego a potem zeszliśmy przez Panieńskie Skały na Polanę Wesołą. Wracając do autobusu ujrzałem z daleka napis Piwo po 3 zł Moja reakcja była natychmiastowa
W knajpce za murem z wapienia upstrzonej...-
Channel: Archiwum
-
- Loading...
- Koniec listy.