BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Przy piwie o egzaminach
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
nad olsztyńską niagarą, na gruzach knajpy yu grill boro, wyrósł kolejny lokal restauracyjny. wystrój ma dosyć surowy, powstaje wrażenie, że dekorator jeszcze nie powiedział ostatniego słowa. sala ma charakter dużej oszklonej werandy, a pod sufitem jest szeroki prześwit, przez który słychać...-
Channel: Archiwum
-
-
27 czerwca około 17 jestem wolny po egzaminach i chętnie posilę ciało rybką a ducha Belfastem u Teresy.
Na żywieckiej giełdzie dostałem wstępne zapewnienia od przedstawicieli Frakcji Warszawskiej co do obecności w w/w terminie.
Tak wiec do zobaczenia!!
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Witam,
Ale mam stresa, nie wiem czy dobrze się zachowuję na forum
Ale co tam raz kozie śmierć.
Gdzie jest najlepsze piwo w tym puszczańskim grodzie?-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Witam wszystkich
Trochę już czytam fora piwiarskie no i wreszcie przyszedł czas na pierwsze piwko
Kupiłem zestaw ekstraktów na dubbel 16,8 na homebrewing, sprzęt jakiś tam już był (robię też wina), garnek 30 pożyczyłem, no i zrobiłem, oczywiście po obejrzeniu wiekszości...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
PROŚBA O PRZEKAZANIE DAROWIZNY
Witam Serdecznie,
Tata miał udar niedokrwienny, prosto po wypisie ze szpitala trafił do ośrodka rehabilitacyjnego niestety jego stan nie był dobry i po trzech dniach został wypisany do domu. Postanowiłam ćwiczyć z nim w domu i pomimo tego...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
- Loading...
- Koniec listy.