Odrobina historii
Znalezione w galerii Onet-u
Bieg przez płotki w meczu Polska-Korea
Znalezione w galerii Onet-u
Bieg przez płotki w meczu Polska-Korea
) poinformował uprzejmie, że właśnie odpadła Japonia.
Mając tak dobrych technicznie piłkarzy oni zamiast atakować wolą grać swoje popaprane catenacio. Ja teraz głęboko wierzę że Brazylia, Niemcy i Brazylia nie dotrą do finału no ale jak już dotrą to lepiej niech przegrają
Nie na widzę tych zespołów bleee. Mam nadzieje że przynajmniej w tym wieku mistrzostwa nie zdobędą Niemcy jak w 1990, Brazylia w 1994 i zrąbana Francja jak w 1998(ale oni już na szczęście odpadli
Niech w końcu mistrzostwo zdobędzie jakaś drużyna której nie nienawidzę!!!!!!!!!!!
Zdarza się, przynajmniej mi heh. No ale bądź co bądź Brazylii najbardziej nienawidzę że wszystkich drużyn narodowych. A czy Hiszpania sobie poradzi z Koreą? Oj pewnie ciężko będzie. Wiem jedno, jeżeli Senegal,Korea,USA lub Turcja zdobyły by mistrzostwo to by były niezłe ?jaja?. Chyba zaczęły by się protesty krajów europejskich do UEFA żeby ta zmniejszyła Ligę Mistrzów, oczywiście opowiadać się będą za tym te najbogatsze federacje. No i znowu wróci sprawa grupy G 15 czy jak jej tam? No ale na razie tylko Włosi maja jakieś pretensje więc może inni będą cicho siedzieć??
Oglądalibyście taką superligę, jakby co roku grały w niej te same zespoły? Bo ja nie. Lubię odmianę.

Comment