BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
W tej sprawie powinnaś złożyć samokrytykę (co Ci przy okazji doda kolejnego posta w kierunku tysiąca ).
o kurde, dobry pomysł! za każdym razem, gdy popatrzę na lśniącą burgundem butelkę na kuchennym blacie, będę składać samokrytykę - i jakoś zleci...
a jak się tak nie da, to trza będzie chyba bestsellera odkurzyć, hehehe.
patrząc na datę mojej rejstracji na forum wynika, że jestem mało gadatliwy.
Gratulacje!
Nie przejmuj się, mi mówili jak świętowałem 1000 że dalej to idzie z górki. Jak się przekonałem to to jest prawda.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Ostatnio i ja przekroczyłem tysięczny wpis. Sam nie wiem jak to sie stało. Nie wiem na co poszło te 1000 odpowiedzi. Pamiętam że rejestrowałem się na browarze jeszcze jako niepełnoletni 17-latek. Byłem tak zafascynowany wtedy tym forum iż przez tydzień udawałem że jestem chory. Dzień w dzień przez cała "chorobę" przesiadywałem wtedy na browar.bizie a pamietam że trefiłem tu przypadkiem gdyż szukałem czegoś na temat Bardzo Mocnego z Konstancina wtedy nowości z mojego sklepiku.
Chyba ze dwa dni temu przekroczyłem tą magiczną granicę, a było to jak się nie mylę przy dyskusji o najnowszym artykule kopyra. I chyba nie jestem zbyt gadatliwy bo nie długo minie już 5 lat jak jestem na tym forum.
Ostatnia zmiana dokonana przez kishar; 2008-07-16, 10:25.
Najstarszy istniejący browar restauracyjny w San Francisco działa od 1997 roku.
Znajduje się w zachodniej części miasta nad samym brzegiem Oceanu Spokojnego w dzielnicy Ocean Beach.
Można tu dotrzeć linią N muni-metra do stacji końcowej Ocean Beach. Muni-metro to system miejskiego...
Minibrowar znajduje się w centrum stolicy Armenii, niedaleko placu Republiki w otoczeniu nowoczesnych apartamentów i drogich hoteli.
Ściana frontowa to piękny taras z wygodnymi stolikami i z zasuwaną markizą. Tam też jest osobny mały bar u (w czerwcu był nieczynny).
Wnętrze niezbyt...
Comment