BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Ja mam specjalny rower pancerny, wytrzymuje obciążenie do 1,5 t. (czyli mnie i zawarte wewnątrz mnie piwo), po drogach utwardzonych porusza się z prędkością do 70 km/h (z góry i z wiatrem) i zatrzymuje się samorzutnie na wodok kasetonu z reklamą piwa.
Reklama przy użyciu kasetonów jest niedozwolona, w związku z tym jest to rower niezatrzymywalny. Podejrzewałbym tutaj markę "Ukraina" ze względu na przymiotnik "pancerny".
Na razie poza jednym Lechem w Wałbrzychu, inne kasetony są wyeksponowane, więc rower działa.
W razie czego mam kilka kasetonów w piwnicy, to będę woził ze sobą
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Najstarszy istniejący browar restauracyjny w San Francisco działa od 1997 roku.
Znajduje się w zachodniej części miasta nad samym brzegiem Oceanu Spokojnego w dzielnicy Ocean Beach.
Można tu dotrzeć linią N muni-metra do stacji końcowej Ocean Beach. Muni-metro to system miejskiego...
Minibrowar znajduje się w centrum stolicy Armenii, niedaleko placu Republiki w otoczeniu nowoczesnych apartamentów i drogich hoteli.
Ściana frontowa to piękny taras z wygodnymi stolikami i z zasuwaną markizą. Tam też jest osobny mały bar u (w czerwcu był nieczynny).
Wnętrze niezbyt...
Comment