byłbym wdzięczny, gdyby ktoś dał namiary na jakąś dobrą knajpę (nazwa fe...) z niebanalnym lanym piwem w Krakowie. jedyne wymaganie, by serwowano tam duży wybór piw polskich lub choć jedno spoza triady kompania piwowarska, carlsberg-okocim, heineken-żywiec. może jest wśród nas kilku takich z mojego miasta lub był ktoś tu i coś poleca.
dobre lokale
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
już widziałem że znalazłeś, ale oczywiście warto dla innych zamieścić odnośnik i zamknąć temat
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Zastanawiałem się, czy dwutygodniowy pobyt w północnej Portugalii uprawnia do założenia takiego wątku, ale moje skrupuły zostały przełamane, kiedy okazało się, że nikt wcześniej tego nie zrobił.
Kraj niby wina, z wielkim kobinatem chlania, pardon, degustowania w Viilla Nova de Gaia...-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
Ten browar z okolic Manchesteru działa od 10 lat.
Rok po ich starcie pisał o nim Dreamer (jak zwykle ciekawie) przy okazji ich innego piwa:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ion-life-death
Teraz to już...-
Channel: Anglia
2025-10-23, 23:12 -
-
Skusiła nas oferta różnych kraftów na kranach. W przeciwieństwie do Frýdek-Místek, Jiřího Trnky 82, Pivovárek Morava który leży w części Mistek, Pivní Zkušebna jest we Frýdku. Przeszliśmy sobie spacerkiem stamtąd. Do dworca jakieś 2km.
Okolica trochę straszy, bar jest zlokalizowany...-
Channel: Czechy
-
-
Reijngoud znajduje się w północnej części Rotterdamu (Rotterdam Noord), w starym obszarze Hofbogen — pod dawną trasą kolejową umiejscowiony we wnękach estakady podobnie jak lokale na Bogusławskiego we Wrocławiu, tyle że tu elewacja jest otynkowana a wnęki są ze sobą połączone wewnętrznie....-
Channel: Holandia
-
-
2 lokale ubyły pod tym adresem w ostatnim czasie ale i 2 nowe powstały. Pierwszy z nich Stołeczna znajduje się na pierwszym piętrze pawilonu vis a vis okien Czeskiej Piviarni. Gdy dotarłem tam ok. 16 było jeszcze zamknięte. Otwierali od 17, ale gdy wychodziłem z Czeskiej nie nadawałem się...-
Channel: Warszawa
2025-03-09, 09:58 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment