Wbrew zapowiedziom całkiem przyzwoity mecz (zwłaszcza w drugiej, bezbramkowej połowie)
Przy piwie o EURO 2012
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Dobry mecz Francji z Anglią. Aż się przyjemnie oglądało technikę Francuzów i walkę Anglików."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Anglia ładnie, walecznie, w ataku kombinacyjnie. Francja świetna w ataku i bardzo agresywna w odbiorze. Wynik sprawiedliwy, choć Anglicy mogą żałować sytuacji Milnera. Podobało mi się zachowanie Roya Hodgsona, mimo że remis z drugą najsilniejszą drużyną grupy to dobry wynik to zdecydował się przeprowadzić ofensywne zmiany by wydrzeć Francuzom zwycięstwo. Tak się powinno grać, o całe 3 pkt a nie o utrzymanie wyniku grając w przewadze...Comment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez chemmobile; 2012-06-11, 19:34.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Ja jutro się wybieram na mecz Czechy - Grecja we Wrocku. Za bilet dałem 75 euro. Mam nadzieję że na spokojnie zdążę potem na Polaków.Miałem tego Euro na żywo nie oglądać ale okazało się, że koledze został bilet na Dania - Portugalia we Lwowie. No to się przejadę. Bilet za 30 euro więc szału przy oglądaniu nie będzie ale co tam.
Muszę jeszcze tylko jakiś lokal z piwem innym niż oficjalne znaleźć, żeby lekką rozgrzewkę przeprowadzić. No i po meczu jest plan żeby też Niemcy - Holandia obejrzeć.
Dodatkowo okazało się, że mecz może być na noże bo Duńczycy nieoczekiwanie zobaczyli światło w tunelu, a Portugalczycy muszą wygrać.
Podobno za Rybusa Dudka i gramy 3 defensywnymi pomocnikami + 4 obrońców. U siebie. Ot taktyka Smudy - pierwszy mecz gramy jednym składem do wyczerpania a z faworytem murujemy i na Lewego. Już kiedyś chyba podobne warianty taktyczne przerabialiśmy i nic dobrego z tego nie wychodziło.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Co za druga połowa meczu Ukraina - Szwecja

Najpierw Ibrahimovic, potem momentalne wyrównanie 36 letniego "dziadka" Szewczenki i zaraz potem ponownie "enter sandman"
No niestety jesteśmy z Grecją najgorszą parą meczową do tej pory i solo najgorszą drużyną, bo Grekom przynajmniej nie można odmówić charakteru...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pojedynek dwóch gwiazd
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
-
Ukrainscy pilkarze i trenerzy tak bardzo cieszyli sie ze zwyciestwa, ze wyczerpali limit cieszenia sie w tych mistrzostwach, a to oznacza, ze przerzna dwa kolejne mecze
5560 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Dwie gwiazdy, które do tego grały w jednej drużynie - stąd zapewne pełne szacunku powitanie w tunelu, przed meczem.
Kurde - normalnie przepaść nas dzieli... Jak Ukraina broniła zwycięstwa - nie rozpaczliwie się broniąc, tylko atakując i utrzymując piłkę z dala od własnego pola karnego. Czasem lepiej mieć dobrych zawodników z pola niż zastęp klasowych bramkarzy
A być może gdyby nie nasz trenejro, byłaby szansa na podobną drużynę (cztery uznane gwiazdy i wyrobnicy)Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2012-06-11, 21:49.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Patrząc na mecz Ukraina - Szwecja, musze stwierdzić, że to jeden z najlepszych rozegranych do tej pory. Ukraińcy nie dość, że prowadzili, to jeszcze chcieli dalej strzelać, aż miło patrzeć na taką grę.
Ogólnie mecz rozgrywany w dobrym tempie ze świetnymi bramkami Shevy, oby tak dalej!www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Non e brasiliano pero
che gol, che fa
il fenomeno lascialo la,
qui ce Sheva
lalalalalala Sheva, Sheva!Comment
-
No i ten piękny fragment strzelenia drugiego gola dla Ukrainy, kiedy Szewczenko omija zapatrzonego Ibrahimovica
(powtórkę koniecznie oglądać w zwolnionym tempie). W drugim dzisiejszym meczu statystyki są bliższe końcowemu wynikowi. Jutro w końcu wybieram się na pierwszy mecz tych mistrzostw do knajpy.
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
-
Ciekaw jestem, jakie statystyki będą po dzisiejszym meczu Polska - Rosja
www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Mecz Ukrainy ze Szwecją moim zdaniem najlepszy do tej pory. Tempo, technika, dramaturgia do ostatniej minuty - było co trzeba. Występ naszych się nie umywa, chociaż dramaturgii z Grekami też nie brakowało. Niezły dzikus ten Konoplianka, podobał mi się, żeby tylko strzały mu lepiej wychodziły. Ale wiatr robił niezły.
Gra Francji długimi chwilami do złudzenia przypominała hiszpańsko-barcelońską tiki-takę. Może nie starali się wejść z piłką do bramki, ale klepali do upadłego na małej przestrzeni i często wszerz boiska. Technicznie momentami kosmos.Comment