SZTUCZKA! :)
Collapse
X
-
-
Comment
-
Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Nowa promocja Tyskiego
Polega na złożeniu hasła "Tyskie 375 lat" z liter i cyfr wydrukowanych na tylnej etykiecie.
Do wygrania dużo (tylko ktoi to wygra ?)...-
Channel: Promocje piwne
-
-
Z racji, że zbieram wszystko, co nosi nazwę Porter, a szczególnie etykiety. Na najnowszej etykiecie z Okocimskiego portera zwróciła moją uwagę dziwna cyfra ( E109-04). Sprawdziłem pozostałe podobne etykiety i na każdej była inna cyfra (E109-01; 02; 03). Z ciekawości sprawdziłem inne piwa...
-
Channel: Identyfikacja
-
-
cudownym trafem jesteśmy znowu na dekabrystów - trochę na zapleczach... było już nieco mowa o tym przybytku, ale krótka:
Chata Góralska mieści się na pierwszym piętrze pawilonu, można łatwo do niej dotrzeć np. od ul. Nałkowskiej.
czynna od 17.00 do 2.00 (?) z zewnątrz...-
Channel: Śląskie
2003-06-05, 22:00 -
-
Swojego czasu powstał pomysł, aby browary zamieszczały na opakowaniach (etykiety, kontry, puszki itp.) miejsce produkcji (warzenia) piwa.
Jak wiadomo pomysł spodobał się mały browarom, których problem nie dotyczy. Urodziło się pismo:
Dwie organizacje zrzeszające producentów piwa w Polsce:...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witam Was . Wprawdzie mam jeszcze 3 z przodu ale za trójką stoi ostatnia już z cyfr czyli 9 więc z racji wieku kilka piw już w życiu wypiłem
Kiedyś zazwyczaj przemysłówka ze szczególną słabością do piw polskich , z czasem uległem modzie na piwa regionalne , czemu pomogło...-
Channel: Przedstaw Się!
2012-10-05, 14:17 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment