re portterówka
ja zastosowałem ten przepis podany przez Becika, tylko zamiast spirytu wziąlem bimberek, i jak podano w przepisie porterek Boss-a i wyszło supeeeeeer i jeszcze jedna zaleta że szybko to się robi
pozdro
LeS
ja zastosowałem ten przepis podany przez Becika, tylko zamiast spirytu wziąlem bimberek, i jak podano w przepisie porterek Boss-a i wyszło supeeeeeer i jeszcze jedna zaleta że szybko to się robi
pozdro
LeS
Jeszcze trochę na dnie karafki zostało.
Smakuje to jak cukierki kukułkami zwane. Tylko trzeba to wypić albo do trzech dni po zrobienu, albo odstawić na trzy tygodnie i dopiero pić. Pomiędzy jest ciężko pijalna...
i 0,5l spirytusu ,podgrzewasz do temp-
prawie do wrzenia dodajesz paczkę cukru wanilowego, schładzasz i tyle-moc i smak gwarantowany!
Comment