kto jadł albo kto robił ?????
podajcie swoje przepisy
					podajcie swoje przepisy

 Oczywiście z drobnymi modyfikacjami - generalnie miodku daję nieco więcej niż tylko na wystający czubek
 Acha - i oprócz opalania golonki obsmażam ją, żeby miała ciemną skórkę już przed duszeniem - wtedy można do końca dusić pod przykryciem, a skórka obsmażona będzie.
							
						
 Oczywiście z drobnymi modyfikacjami - generalnie miodku daję nieco więcej niż tylko na wystający czubek
 Acha - i oprócz opalania golonki obsmażam ją, żeby miała ciemną skórkę już przed duszeniem - wtedy można do końca dusić pod przykryciem, a skórka obsmażona będzie.

							
						
							
						
. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego
 w czasie naszej...
	
Comment