kto jadł albo kto robił ?????
podajcie swoje przepisy
podajcie swoje przepisy

Oczywiście z drobnymi modyfikacjami - generalnie miodku daję nieco więcej niż tylko na wystający czubek
Acha - i oprócz opalania golonki obsmażam ją, żeby miała ciemną skórkę już przed duszeniem - wtedy można do końca dusić pod przykryciem, a skórka obsmażona będzie.
Oczywiście z drobnymi modyfikacjami - generalnie miodku daję nieco więcej niż tylko na wystający czubek
Acha - i oprócz opalania golonki obsmażam ją, żeby miała ciemną skórkę już przed duszeniem - wtedy można do końca dusić pod przykryciem, a skórka obsmażona będzie.


. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego
w czasie naszej...
Comment