Witam wszystkich smakoszy. Mam na imię Adam jestem z zielonej góry i chciał bym spróbować uwarzyć własny wyrób.
Witam
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Parametry piwa: Ekstrakt 13%, alkohol 5,6%. Skład: woda, słód jęczmienny, chmiel, drożdże. Barwa bursztynowa. Zapach słodowy. Piana ambitna, lacing do końca. Smak - no właśnie. Piwo mnie zawiodło. Mowa jest na etykiecie o mocnym chmieleniu. Tego nie czuć. Piwo na początku pustawe, potem...1 Photo-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Malutki browar rzemieślniczy w uroczej Nicei, założony w 2015 roku.
Sprzęt znajduje się w firmowym pubie, mieszczącym się w kamienicy przy wolnej od turystycznego zgiełku ulicy, niecały kilometr od Lazurowego Wybrzeża.
Wewnątrz klimatyzowana sala z kilkoma stolikami, prowizorycznym...-
Channel: Francja
2025-09-16, 10:03 -
-
Duży browar przemysłowy z dobrym piwem.
Z dworca można dojechać trolejbusem nr 1, przystanek jest pod samym browarem.
W przyległym budynku mieści się firmowy sklep, czynny od poniedziałku do soboty w godzinach 11.00 do 18.00.
Duży wybór butelek, napełnianie kegów i oczywiście...-
Channel: Litwa
-
-
Znany w Polsce browar z Dobruški, od którego kiedyś nosił swoją nazwę. Obecnie nosi nazwę Rampušák jak marka ich piw.
W tym samym miasteczku znajduje się palarnia kawy Blackdrops, od niej do piwa dodano etiopską kawę z regionu Sidamo.
Właściwie to stout imperialny...-
Channel: Czechy
2025-07-11, 23:50 -
-
Pivovarský výčep t' Puub, tak nazywa się firmowy lokal browaru Thrills. Główna mała sala z barem , oraz pomieszczenia w piwnicach tworzą ten klimatyczny przybytek.
Całość w wąskiej uliczce, tuz nieopodal browaru Poupe. Na kranach tym razem siedem piw, oraz bonus jak się domyślam...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Baw się tu dobrze i czerp wiedzę niezbędną do uwarzenia swojego własnego piwa!
Comment