Swaroga wita i zaprasza na Hipester.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Swaroga
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2011.10
    • 115

Swaroga wita i zaprasza na Hipester.

Cześć wam wszystkim.
    Jestem członkiem browar.biz już od jakiegoś czasu ale mało aktywnym. Od kiedy przypomniałem sobie hasło zamierzam trochę częściej tu zaglądać gdyż wygląda na to, ze to forum jest prawdziwą referencją dla polskich piwoszy.

Jestem wielkim fanem piw rzemieślniczych i domowym piwowarem. Pomimo braku talentu do pisania postanowiłem założyć "następny" blog o moich doświadczeniach z piwem ...ale na razie brakuje mi ochoty.

Prowadzę natomiast mało zobowiązującą stronę na Facebooku o nazwie Hipester.
    Mieszkam w Belgii i od lat degustuje przede wszystkim piwa belgijskie wiec zapraszam wszystkich zainteresowanych do polajkowania tej strony.

Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.
    Moje przygody piwne w Belgii relacjonuje na stronie FB : Hopester
    https://www.facebook.com/hipester
    Spis i opis piw, które miałem okazje spróbować :
    www.ratebeer.com/user/137460/
  • wojtekop
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.03
    • 1

Świetne, witaj ja tutaj tez jestem nowy
    Uwielbiam piwo bo pracuje przy kostce granitowej - kostka granitowa oraz jezdze na ciagniku - ciągnik siodłowy

Comment

• WojciechT
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2012.09
      • 2546

Świetne, witaj ja tutaj tez jestem Wojtek

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Horažďovice, Strakonická 160, Minipivovar Vlček
        heckler
        Horažďovice to historyczne miasteczko w Czechach, położone około 17 km na północny zachód od Strakonic. Prawdopodobnie założone w X wieku jako osada poszukiwaczy złota . Na rynku góruje ładny kościół, równie ładne kamienice, ale i wszechobecna betonoza, szkoda, bo cienia i...
        2025-08-19, 10:35
      • ART
        2025.01.25 - Czechy, Liberec, Liberecky IPA Festivalek No 11
        ART
        W sobotę, 25 stycznia od godz. 11:00 liberecki Azyl Pivni Bar zaprasza na 11. IPA Festivalek.

Byłem na dwóch edycjach i ze dwa razy bez okazji - zawsze było klimatycznie i piwnie smacznie.

Zapowiadają serwowanie ponad 130 różnej maści IP na trzech piętrach lokalu....
        Start
        2025-01-25
        Koniec
        2025-01-25
        Adres
        Liberec, Široká 302, Azyl Pivni Bar
        2024-10-31, 20:30
      • dadek
        Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
        dadek
        W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
        Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
        2023-09-07, 00:42
      • bastion
        Łotwa, Ryga, Vagonu Iela 21, Nurme Brewery & Taproom.
        bastion
        Okolica dawnych zakładów remontowo - kolejowych w Rydze obfituje w stare magazyny. Niska ceglana zabudowa przemysłowa często z przełomu XIX i XX wieku ma swój urok.
        Klucząc między nimi podchodzę pod jeden z nich gdzie ma się mieścić browar rzemieślniczy Nurme. Brama otwarta, ale...
        2023-06-07, 21:49
      • dadek
        Szkaradowo 115, Browar Nepomucen
        dadek
        Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
        2025-11-09, 01:19
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...