Cześć!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Deuce502
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2014.06
    • 47

Cześć!

Witajcie piwosze!
    Nazywam się Kuba i jestem z Mazowsza. Na forum zarejestrowałem się ponieważ chcę uwarzyć swoje pierwsze piwo. Nie wiem, czy nie porywam się z motyką na słońce, ale mam zamiar zacząć od słodów i zacierania. Nie wiem czy jest to dobry pomysł
    Co o tym sądzicie?
  • dominik_walkowiak
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.10
    • 335

Witaj, pomysł najlepszy

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Darmstadt, Nieder-Ramstädter Straße 3, Grohe-Die Brauhaus Legende
      dadek
      W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
      2022-10-21, 03:12
    • RomaNzRumunii
      Pierwszy brewkit fermentacja cicha
      RomaNzRumunii
      Witam wszystkich browarników, jestem nowy na forum i świerzak amator w kwesti warzenia , to moja pierwsza warka dlatego nie rzucając się z motyką na słońce zdecydowałem się na "zupkę chińską" ☺. Może dla was banalne pytanie ale nie chcę nic skopać a po przeczytaniu wielu tematów...
      2021-01-25, 21:25
    • ART
      Katowice, Tadeusza Kościuszki 5, Serwis Cafe&Pub
      ART
      Jakieś trąby wpadły na pomysł połączenia serwisu/sklepu rowerowego z barem.

Pomysł bardzo dobry! Pochwalam! A dlaczego trąby?

Bo miejscówka serwisu/sklepu z dopiskiem Cafe&Pub ma wejście na rogu Konopnickiej / Kościuszki i wisi na drzwiach kartka że w soboty i niedziele...
      2025-04-30, 19:49
    • heckler
      Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
      heckler
      Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
      2023-09-13, 08:39
    • Ahumba
      2025.06.27-28 - BŁONIE, Festiwal Piwa i 13 urodziny Browaru Artezan
      Ahumba
      W programie tradycyjnie:
      Gościnne browary
      Specjalne piwo urodzinowe
      Foodtrucki
      Słońce, muzyka & chill
      Jeszcze nie podano, kto oprócz Artezana będzie wystawiał piwka...
      Start
      2025-06-27
      Koniec
      2025-06-28
      Adres
      Błonie Browar Artezan
      2025-05-18, 11:56
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...