Nowy użytkownik was Wita :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grzesiuu
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.12
    • 22

Nowy użytkownik was Wita :)

Witam wszystkich tutaj bardzo serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem Mam na imię Grzesiek, mam 18 lat, tegoroczny maturzysta, a za cztery miesiące styknie mi już 19stka, tak ten czas leci

Interesuję się turystyką tzn. uwielbiam czytać o różnych miejscach, regionach. Ostatnio zakochałem się w Tyrolu. Przepiękny region alpejski z wieloraką kulturą, zwyczajami itd. Uwielbiam oglądać program ,, Makłowicz w podróży", ponieważ mogę wtedy przynajmniej pooglądać piękne rejony tego świata W tym roku byłem we Włoszech, koło Rimini, dwa razy... Przejeżdżałem raz przez Tyrol, przez Insbruck coś wspaniałego... Poza tym w prawie równym stopniu interesuję się historią, zwłaszcza historią kościoła katolickiego, a moją ulubioną epoką jest średniowiecze. Niedługo podchodzę do matury, także mój czas mija często zamiast na uczeniu się, to na czytaniu o podróżach/historii Zastanawiam się nad wyborem kierunku (warto mieć jakąś solidną wiedzę z danej dziedziny) i myślę o historii, ponieważ uważam iż jest to piękna nauka, która bardzo mnie pasjonuje (chociaż wiem, że z pracą po tym ciężko, szkoła pozostaje, ale z czymś dziś łatwo ? Lepiej chyba kierować się sercem, a poza tym jestem typowym humanistą Chociaż zastanawiam się nad turystyką, ale myślę, że jest tam wiele niepotrzebnych rzeczy jak np. zarządzanie biurem itd... Więc mam taki plan : zdobyć solidniejsze wykształcenie historyczne do nauczania w szkole, a poza tym zrobić kurs na pilota wycieczek i spróbować realizować swoje marzenia....

Odnośnie piwka Od kwietnia jestem pełnoletni, więc na legalu je kupuję, aczkolwiek wcześniej zdarzało mi się je pijać, bo to raz

To tak po krótce o mnie Serdecznie pozdrawiam!
  • TeDy_beer
    Porucznik Browarny Tester
    • 2011.06
    • 283

Witaj grzesiuu na forum!
    AMEN i :stout:
    Browar Domowy Małe Ale
    Członek Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych

Comment

• dadek
      Major Piwnych Rewolucji
      🍺🍺
      • 2005.09
      • 4683

No to jak już możesz na legalu piwkować to zapraszam do przyłączenia się do turystyczno - piwnych wypraw nie tylko w Polsce ale i Europie.

Comment

Przetwarzanie...