Dzień dobry bardzo! :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kitaarspelerbeer
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.11
    • 1

Dzień dobry bardzo! :)

O tym, że chcę wejść w tutejsze towarzystwo pasjonatów piwa, wiedziałem od dawna, jednak dopiero teraz mam nadzieję mieć czas, aby być aktywnym członkiem forum. Do tej pory niczym duch po lochach przechadzałem się po tutejszych tematach zgłębiając wiedzę na nurtujące mnie piwne pytania, cieszę się więc, że w końcu przyszedł dzień wkroczenia tu na dobre

Mam 29 lat i po ślubie zamieszkałem w Iławie, pochodzę ze Szczytna, jednocześnie Olsztyn jest mi bardzo bliski. Nie bez powodu wymieniam te miasta, bo jestem otwarty na wszelkie, nowe znajomości z osobami, które tak jak ja, po prostu kochają piwo i lubią o nim, przy nim gawędzić w wolnym czasie. Dominujące jest piwo, ale świat nie zamyka się tylko w jego ramach, więc kiedy akurat nie mogę pić, zajmuję się sportem, głównie futbolem, lub muzyką, głównie głośną i ciężką

W Iławie mało się dzieje jeśli chodzi o piwo z wyższej półki, a nie wierzę, że brakuje tu miłośników dobrego piwa z miasta i okolic, dlatego liczę na ciekawe znajomości, które może w przyszłości zaowocowałyby jakimiś wspólnymi inicjatywami tutaj, lub w Olsztynie, czy Szczytnie. Czasem pewne pomysły są, ale brakuje wsparcia ze strony ludzi o podobnej zajawce.

Żeby nie przynudzać to kończę i do zobaczenia w innych tematach forum, pozdro mili ludzie

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    ReCraft, [Za Miastem] Słoneczny Dzień
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-08-22, 09:31
  • dadek
    Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
    dadek
    Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
    2024-10-23, 01:37
  • Maggyk
    2019.09.20-22 Nysa, Nysa Craft Beer Festival
    Maggyk
    z informacji z facebooka:

cyt.: "Zapraszamy wszystkich mieszkańców Nysy i okolic na Nysa Craft Beer Festiwal, czyli pierwszy Festiwal Browarów Rzemieślniczych w Nysie.

Jest to projekt łączący otwartą dla wszystkich część festiwalową, w ramach której swoje
    ...
    2019-08-14, 08:28
  • macKuba
    Dzień dobry
    macKuba
    Warzę od stycznia 2019, na koncie mam już 7 warek. Pierwsze cztery były do spróbowania na warsztatach piwowarów domowych na festiwalu dobrego piwa we Wrocławiu (ten gość z żółtą lodówką i zimnymi pszenicznymi APA'mi na końcu to ja ).
    2019-07-13, 11:19
  • dadek
    Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
    dadek
    Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
    2023-11-17, 01:48
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...