Dzień dobry, cześć i czołem...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MistrzSuspensu
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2016.01
    • 50

Dzień dobry, cześć i czołem...

Jak w temacie. W zasadzie zarejestrowałem się tylko by robić zakupy w sklepie, ale może coś tam napiszę, a jak rozumiem nie wypada tego robić przed zaprezentowaniem się w tym dziale. Mieszkam we Wrocławiu, czasami przebywam także w Lesznie. Piwowarstwem zajmuję się od połowy grudnia roku poprzedniego. Człowiek powinien mieć jakieś hobby, a jak wiadomo najlepiej łączyć przyjemne z pożytecznym.
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 13388

Comment

Related Topics

Collapse

• kaczka116
      Browar Zakładowy, Mam Co Robić
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2020-06-07, 18:00
    • dadek
      Szkaradowo 115, Browar Nepomucen
      dadek
      Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
      2025-11-09, 01:19
    • Serokomlak
      Szwecja, Olandia, Rälla, Idrottsvägen 2, Fireside Brewery
      Serokomlak
      Olandia (137 km długości i od 5 do 16 km szerokości) to druga co do wielkości wyspa (o powierzchni 1342 km²) Szwecji, którą zamieszkuje nieco ponad 26 tys. osób. Jest to także jedna z najpopularniejszych w kraju letnich destynacji. Mimo to działają tu jedynie dwa browary. Oba niewielkie....
      2025-09-29, 21:43
    • adam1878red
      powitanie i pytanie
      adam1878red
      Witam wszystkich i mam pewne nasuwające mi się po ostatnim warzeniu pytanie.
      Posiadam kociołek warzelny VEVOR 30 litrów i o ile warzenie piwa w ilości 20 litrów nie nastręcza żadnych problemów, tak przy moim 1 podejściu do stouta postanowiłem go zrobić w ilości 10 litrów. I tu zaczęły...
      2025-08-04, 19:14
    • etman
      Twoje etykiety
      etman
      A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
      2025-03-13, 18:59
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...