BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Cześć Wam :)
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Tak sobie pomyślałem!? -Prawdopodobnie wielu użytkowników tego Forum zbiera nie tylko przedmioty związane z piwem ale też z innych dziedzin.
Od kilku lat spokojnie bez szaleństw zbieram też "naczynia pitne" z cyny.
Nie mam nie wiadomo jak licznej kolekcji ale już troszkę......-
Channel: Moje zbieranie
-
-
1. Hans Peter van Zon. Prawie jak Chuck Norris.
-
Channel: Twórczość
-
-
Po raz kolejny przekonuje się, że życie potrafi nam czasami podsunąć znienacka naprawdę bardzo ciekawy temat, zarówno do rozważenia jak i do dyskusji. Nie jest to pierwszy raz kiedy tak się staje, dlatego postanowiłem uhonorować tę okoliczność nowym cyklem, w którym zamieszczał będę...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Browar nazywa się The Bruery i reprezentuje poważne piwowarstwo (u nich nawet lager ma 7,7%, a niektóre piwa dobijają do 20%), naturalne składniki, przyprawy, różne rodzaje słodów, 6 rodzajów beczek, piw jest taka masa, że naprawdę ciężko się wyznać, dlatego warto poświęcić parę chwil na stronie: h...-
Channel: USA
2016-02-05, 10:09 -
-
Co cenimy, jakie zachowania w promocji piwa nam się podobają, a jakie wręcz przeciwnie? Co wpływa na to, że dany browar/markę oceniamy pozytywnie lub negatywnie, pomijając aspekt najważniejszy, czyli smak piwa? Spróbowałem się nad tym zastanowić i zebrać swoje przemyślenia w formie prostej...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.