Czołem Panowie i Panie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Blady96
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.06
    • 1

Czołem Panowie i Panie

Czołem wszystkim. Nazywam się Błażej. Mieszkam w Sławnie. Jestem młodym pasjonatem piwa. Od dwóch lat łykam wszelaką wiedzę o piwie i oczywiście gdy mam tylko okazję, chęć i czas - degustuję je Od niedawna po moich namowach dołączył do mnie również mój brat. Interesuję się kuchnią, pożarnictwem, nowinkami technicznymi i grami wideo, a także historią mojego regionu. Przed wojną w moim mieście znajdował się browar i wytwórnia wody mineralnej A.Schultza . Od jakiegoś czasu przeglądam forum. Głównie czytam recenzje niektórych piw. W końcu zdecydowałem się zarejestrować, by pogłębić swoją wiedzę w temacie piwa Mam nadzieję iż zaaklimatyzuję się tu szybko. Pozdrawiam
    Ostatnia zmiana dokonana przez Blady96; 2016-06-20, 21:45.

Related Topics

Collapse

• leszcz007
    Rozwiń swoją pasję i zdobądź wiedzę na studiach "Technologia Piwowarstwa"
    leszcz007
    Technologia Piwowarstwa

Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...
    2023-09-14, 13:39
  • bastion
    Armenia, Erewań, Tamanian 67, T Philosophy.
    bastion
    Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
    Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.

Sam lokal...
    2025-03-25, 22:19
  • ART
    Pinta, Hop Selection - Nelson Sauvin
    ART
    Mamy tutaj takiego delikwenta z Pinty. Dobra hazy IPA. Spożywczo wszystko jak należy, dobrze zbalansowana, wygląd zgodny z oczekiwaniem. Ale opisywana na ecie z perłową wstawką jest jako single hop. No więc można by pomyśleć że to nachmielone tylko Nelsonem. Ale po luknięciu pod kod QR z...
    2025-03-15, 13:34
  • ART
    Zarzecze ?, [Funky Fluid] Game Over Warp
    ART
    Game over Warp od Funky Fluid ,

Vermont ipa 16/6,5 citra el dorado mosaic

Można wypić, niby wszystko jest, ale nuda panie....
    2025-03-14, 11:27
  • L0L0
    Witam panie i panowie!
    L0L0
    Witam panie i panowie grzejnicy smakosze piwa. Jestem tu nowy. Wierzę, że przynajmniej z niektórymi z was spotkam się i wypiję po niejednym browarze.

Pochodzę z Brzeska i mieszkam w Brzesku. Jak wiecie mieśći się tu Browar Okocim. Piję często i nietylko piwo (teraz jest przerwa...
    2003-12-24, 00:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...