Witam panie i panowie!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Niemcy, Kassel, Untere Königsstraße 60, Bierstube am Stern
    dadek
    Bardzo wesołe miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
    2024-09-03, 04:09
  • kosher
    Mielnik, Brzeska 118, Restauracja Nowa Wczasowa
    kosher
    Jedyna czynna knajpa w Mielniku poza okresem wakacyjnym. Byłem przejazdem w pierwszej połowie czerwca.
    Restauracja która trąci w wystroju PRLem. Wziąłem ziemniaki+schabowy nadziewany pieczarkami i serem+surówka. Mocna klasyka, na tłusto i bez przybrania, ale nawet smacznie. Sympatyczna...
    2022-07-19, 16:04
  • darekd
    Lubrow, Sladkový
    darekd
    Czeski polotmavý lager, ale chmiele polskie (Iunga, Lubelski) a w składzie dodatkowo słód żytni (Lubrow chyba go uwielbia).
    Na dodatek nawiązująca do czeskiego nazwa jest błędna. Albo nazwa nawiązuje do słodu albo do piwowara. Jeśli tak, to powinno być raczej sladový albo sládkův...
    2025-04-14, 00:51
  • Prusak
    Nowa Wytwórnia, Imperialny Porter Bałtycki
    Prusak
    E: 24 Blg
    A: 10, 5%
    Jak na porter o takiej mocy dość pieniste, z utrzymującą się lekko ponad obrączką piany.
    Kolor ciemny, nieprzezroczysty.
    W aromacie niewiele, głównie czekolada, choć na ecie rekalmują kawę z pralinami, śilwkę, wiśnie i ciemny miód. Albo mnie...
    2025-01-03, 02:31
  • Blady96
    Czołem Panowie i Panie
    Blady96
    Czołem wszystkim. Nazywam się Błażej. Mieszkam w Sławnie. Jestem młodym pasjonatem piwa. Od dwóch lat łykam wszelaką wiedzę o piwie i oczywiście gdy mam tylko okazję, chęć i czas - degustuję je Od niedawna po moich namowach dołączył do mnie również mój brat. Interesuję się...
    2016-06-20, 21:45
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...