Czy robisz coś jeszcze, czy tylko pijesz piwo.
Jak uzupełnisz profil będziemy wiedzieć dużo więcej.
Ja np. zbieram podstawki polskie i pijam dużżżo piwa.
Juniorku - o różnych piwach możesz przeczytać, a także podzielić się z innymi swoimi wrażeniami, w dziale Piwo - konkretnie. Specjal z pewnością jest tam opisany.
Prosimy jednak o odrobinę staranności w wypowiedziach - gramatyka, ortografia i interpunkcja jest na tym forum mile widziana i bardzo wskazana.
Dobra - na początek trochę "objechałem", to teraz witam serdecznie!
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.
Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo...
ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
Typowo letni bar usytuowany tuż przy Marinie.
Jak na bar letni zaskakuje brak kiczu. Miło i przyjemnie plus widok na cumujące łodzie w marinie. Pomijając ofertę kuchni, z nalewaka na stałe gości tutaj czarny Specjal i Specjal Niefiltrowany z Rokitnikiem (oba piwa po 8zł).
Comment