Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Lepiej pozno niz wcale :))

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Krakus
    XXII Mały Zlocik Browar.Biz, 08 - 10.09.2023, Bałtów.
    Krakus
    Lepiej późno niż wcale.

Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.

W programie zwiedzanie browaru, ognisko i...
    2023-08-24, 17:12
  • heckler
    Chrudim, Čs. armády 421, Pivovar Loutkář
    heckler
    Troszkę czasu już minęło, ale jak to mówią lepiej zdać relację późno niż wcale.

Oczywiście głównym celem ponownego odwiedzenia urokliwego miasteczka Chrudim był nowo otwarty browar Loutkář. Zawitaliśmy tam 05.09, a dokładnie tydzień wcześnie odbyło się uroczyste...
    2021-04-13, 11:09
  • Konrad131
    Witam szanowne grono!
    Konrad131
    Wypadałoby się przedstawić, a więc:
    do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
    Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
    2023-03-31, 14:18
  • darekd
    Flötzinger, Weihnachtsbock
    darekd
    Już trochę po świętach, ale lepiej późno niż wcale... czyli koźlak świąteczny,
    który prawdopodobnie wiosną jest koźlakiem majowym. Teraz zaś to "Heller Bock":

https://www.floetzinger.de/produkt/f...weihnachtsbock

Ekstr. 16%
    Alk. 7%
    ...
    2019-02-17, 22:33
  • bolek1970
    Lepiej pozno, niz wcale, !!!
    bolek1970
    Jakies dwa miechy temu znalazlem to forum i zaczelem sie troche udzielac, znalazlem pare fajnych watkow, a nawet pare osob dalo mi kilka dobrych rad. No coz, poczulem sie jak wsrod znajomych, nikt mnie nie opierdzilil za zamilowanie do Okocimia Mocnego(juz przeszlo 2 lata temu), a humor w odpowiedziach...
    2006-03-19, 19:51
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...