Witam baaardzo serdecznie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tilo25
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.03
    • 1

Witam baaardzo serdecznie

Miło jest pojawić się w miejscu, w którym ten szlachetny napój, jakim jest piwo cieszy się tak dużym szacunkiem. Bez piwa moje życie byłoby o wiele uboższe.

Co ciekawe, miłości do piwa nauczyła mnie parę lat temu moja dzisiejsza narzeczona. Dzięki niej każdy wolny wieczór spędzamy rozkoszując się smakiem różnych gatunków piw.

Pozdrawiam wszystkich!
  • Piecia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 3314

Witam i równie serdecznie proszę , abyś uzupełnił swój Profil - łatwiej będzie i Tobie i pozostałym Forumowiczom - czuj się tutaj jak najlepiej!
    Koniec i bomba,
    Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• SE-
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2005.03
      • 20

Choć do browaru przystapiłem niedawno również serdecznie witam

Comment

• kopyr
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2004.06
        • 9475

Również przyłączam sie do powitań. Browar jest kopalnią wiedzy na temat piwa, a może spróbujesz wytwarzać piwo samemu. W każdym bądź razie Twoje zdrowie
        blog.kopyra.com

Comment

• peter007
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.06
          • 2820

Witam kolejnego przedstawiciela mediów No i gratuluje narzeczonej (żeby moja kobita taka była )
          Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

Related Topics

Collapse

• Andrzej2025
            Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
            Andrzej2025
            Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
            2025-01-28, 14:19
          • Konrad2991
            Witam serdecznie
            Konrad2991
            Cześć. Mam na imię Konrad. Do forum dołączyłem, ponieważ od ok. roku zacząłem warzyć własne piwo. Póki co z brewkitów, ale zamierzam spróbować już niedługo zacierania. Głównie z tego powodu dołączyłem do forum, by w razie czego móc zapytać bardziej doświadczonych piwowarów-amatorów...
            2020-03-25, 14:20
          • majorrush
            prośba o identyfikację kufla
            majorrush
            Cześć,

To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie . Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
            2024-02-26, 22:21
          • Wujek
            Wycieczka: "Piwnym szlakiem - Frankonia"
            Wujek
            Ze strony organizatora:

Serdecznie zapraszamy na pierwszą wycieczkę z nowego cyklu „Piwnym Szlakiem”. Bawaria to kraina tysiąca browarów, my podczas czterodniowej wycieczki odwiedzimy „zaledwie” 14 spośród nich, ale to wystarczy, by poczuć klimat bawarskiej biesiady i spróbować...
            2019-09-10, 20:11
          • dadek
            Szkaradowo 115, Browar Nepomucen
            dadek
            Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
            wczoraj, 01:19
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...