Pozdrawiam Cię serdecznie, życzę kolejnych warek mniej 'dypmolatycznych' a bardziej pitnych i sukcesów kolekcjonerskich (bo mi Twój wybór zbieractwa słusznym się wydaje)
Twoje zdrowie
ps. No i zasil swą obecnością brać forumową na jakimś spotkaniu. Teraz może wreszcie staniemy się najbardziej wiekową, a co za tym idzie najmądrzejszą, sekcją w kraju
Audi, bratem mi jesteś( w kwestii żon) Tym_1Ek. Pomyśl jeszcze o kosztach uzyskania takiego stanu rzeczy dziś. Swietnie się złożyło także, że nie jesteśmy arabusami. Dlatego uważam, że mężczyzna powinien oświadczać się na kolanach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEM FACETEM W WIEKU 43 ROCZKÓW ZAWÓD GASTRONOM OBECNIE PROWADZĘ BYŁY BAR "JĘDRUŚ"A OBECNIE "GOSPODA STAROPOLSKA"-DUSZNIKI ZDRÓJ UL.KŁODZKA 36 KOŁO ZIELEŃCA KTOŚ KIEDYŚ WYRAZIŁ SIĘ NIEZBYT POZYTYWNIE O TYM LOKALU ZAPRASZAM PIWOSZY NA INSPEKCJĘ WYSTRÓJ ZMIENIONY...
Dzień dobry
Jako że jestem tu nowy pragnę się przedstawić.
Niniejszeym to czynię:
jestem Emil z Eodzi
Lubie piwo bo mi smakuje. Ponadto zatrzymuje się przy nim czas. Można zapomnieć o całym tym kapitalistycznym świeci ciągle dokądś pędzącym i goniącym za...
Comment